Oversigt

 

Afløsere til hjemmeplejen distrikt vest i Haslev

Brænder du for arbejdet med borgere i eget hjem? Trives du med en omskiftelig hverdag, og vil du være en del af et udekørende team? Så er du vores nye afløser.

I Faxe Kommune vil vi gerne give vores borgere et godt og indholdsrigt liv. Som en del af vores udekørende hjemmepleje, er du med til at bidrage til netop dét, ved bl.a. at møde borgerne i deres eget hjem

Vi er et distrikt i rivende udvikling

Samtidig med at vi løser vores daglige kerneopgave hos borgerne, arbejder vi med at slippe fagligheden fri i mødet med borgeren og har fokus på at du som medarbejder har mulighed for at bruge din faglighed i mødet med borgeren. Vi tror på, at det vil skabe den bedste arbejdsplads, der danner grobund for det fagligt stærke og omsorgsfulde møde med borgeren hvor vi sammen arbejder på at bistå mennesker på en måde så de kan leve så selvstændigt og meningsfuldt et hverdagsliv som muligt.

Vores kerneopgave består bl a af personlig pleje og praktisk bistand til borgere i eget hjem.

Hvem er vores nye afløser?

Vi søger dig, som er sygeplejestuderende, SSH, SSA, dig der har lyst til at uddanne dig inden for området, eller dig der har et sabbatår inden du skal starte uddannelse, og kan du hjælpe os på hverdage og i weekender, samt ferier og lign.. så skynd dig at sende en ansøgning afsted, skriv gerne i ansøgningen hvornår du kan afløse om det primært er weekender, eller du også har mulighed for at byde ind på hverdage, samt om du kan afløse dag og/eller aften.

Vi tilbyder

Hos os vægter vi faglighed, udvikling og et godt kollegialt fællesskab højt. Du får en udfordrende og varieret hverdag, og vi sørger for, en god planlagt introduktion ud fra dine kvalifikationer og behov. Som ufaglært hjælper, vil du få to dages undervisning i de mest basale opgaver du kan møde i din hverdag, samt sidemandsoplæring inden du selv kommer til at køre ude hos vores borgere.

Humor værdsætter vi meget højt, og vi har derfor en uformel omgangstone og plads til grin og hygge i vores arbejde og sætter trivsel højt. Vi er gode til at hjælpe hinanden og har stort fokus på at vi løfter opgaver i fællesskab.

Ansøgning og kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte distriktsleder Heidi Binderup tlf: 21247537

Har ovenstående vakt din interesse, så send din ansøgning med det samme, da vi holder samtaler løbende.

 

Faxe Kommune, Rådhuset, Frederiksgade 9