Oversigt

Vi søger en bagermester til Kvickly Ringkøbing

 

Kan du gang på gang hæve kundernes forventninger til vores brød og kager?

Som bagermester får du driftsansvar for egen afdeling med engagerede medarbejdere.

 

Som bagermester har du det store overblik og samtidig sans for detaljen, når du skal forkæle dine kunder og motivere dine medarbejdere til at levere det bedste, de kan. Du er stolt af dit håndværk og nyder hver eneste dag at gøre det daglige brød og lækre kager til en god oplevelse for dine kunder. Du ved, at fællesskab og samarbejde er vejen frem, og det er nemt for dig at lede og dele ud af al din viden og erfaring.

 

 

Du vil blive ’målt og vejet’ i forhold til de bedste kundeoplevelser, trivsel, salg og gode resultater

 

 

Du står for den daglige ledelse, hvor du skal skabe fremdrift og gode salgsresultater sammen med dine medarbejdere. Som leder vil du også blive målt på dine leder- og samarbejdsevner og på trivslen blandt dine medarbejdere. Ud over selv at deltage i produktionen er det dig, der:

 

 

  • ejer, koordinerer og udvikler afdelingens salg og indtjening
  • udarbejder arbejdsplaner og står i spidsen for produktion, egenkontrol og fødevaresikkerhed
  • har ansvaret for at nå budgetter og målsætninger
  • viser vejen i forhold til at give kunderne den bedste service

 

 

Din personlighed er lige så vigtig som din faglige stolthed

 

Du tager ansvar og går altid forrest med godt humør og store ambitioner på vegne af det daglige brød, kager og sæsonernes inspirerende muligheder. Med dig som leder er afdelingen altid fristende, sæsonaktuel og salgsklar:

 

  • Du er en opmærksom og entusiastisk personaleleder og har en baggrund som bagermester, mestersvend eller produktionsleder
  • Du er positiv, resultatorienteret og kan bevare overblikket i en travl hverdag
  • Du kan dit håndværk og er motiveret af at udvikle dig selv, medarbejderne og afdelingen

 

 

Nyd de bedste forudsætninger for en professionel og effektiv produktion – og attraktive personalegoder

 

Hos os har du og dit team gode produktionsforhold og alle muligheder for at dyrke og udvikle håndværket. Samtidigt får du gode og fleksible arbejdsforhold og også personalegoder som fx personalerabat og adgang til feriehuse til meget fordelagtige priser.

 

Øvelse gør mester

 

En væsentlig del af dit job er at se potentialet i dine medarbejdere og hele tiden inspirere og motivere dem, så du får det bedste hold. Dine svende skal udvikle sig til mestre, så det er din opgave, at:

 

  • have ansvar for rekruttering, onboarding, samarbejde og trivsel
  • følge op på produktionselever og spotte dine medarbejderes talent
  • deltage i ledermøder og give input til strategien for butikken og udviklingen af din egen afdeling

 

 

Du sælger både gode varer og gode værdier

 

Som en del af Kvickly skal du brænde for at gøre hverdagen sprødere, nemmere og mere økologisk og bæredygtig. Med Kvickly lokale forankring skal du også være med til sikre, at butikken lever op til de værdier og den ånd, vi er kendt for.

 

Spørg løs, hvis du vil med på holdet

 

Har du spørgsmål, så ring eller skriv til konst. varehuschef Rasmus Højlund mobil 2422 6421. 

 

Er du vores nye bagermester, så tøv ikke med at sende din ansøgning via “Søg job”, for vi behandler ansøgninger løbende. Tiltrædelse er snarest muligt.

 

 

I Kvickly går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

Bliv en del af Kvickly – og et varehus med mange muligheder
I Kvickly bliver du en del af et varehus, hvor der er mulighed for at udvikle sig inden for en række områder og være en del af et team med både salgsmedarbejdere, slagtermester og non-food-eksperter. Vi nyder fordelene af at være et kendt navn og en stor kæde, men samtidig er der i hvert varehus masser af råderum, og vi vil gerne gøre en forskel for vores kunder – bl.a. er vi en af landets førende dagligvarevirksomheder med fokus på miljø og økologi.
Bliver du ansat i Kvickly bliver du en del af Coop-familien. I Coop er vi 40.000 medarbejdere og har 1000 butikker. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop.

Coop Danmark A/S