Oversigt

Har du lyst til at arbejde med mennesker med en erhvervet hjerneskade, så læs videre……

Center for Erhvervet Hjerneskade, Gelerts Gård, har brug for vikarer til både dag, aften- og nattevagter – både med opstart nu og med opstart til sommerferien. Så har du brug for relevant erhvervserfaring, i dit sabbatår, inden for det sociale område, så er vi en god mulighed.

Vi kan tilbyde mellem 8 og 30 timer ugentligt – ud fra dine ønsker. Der vil derudover også være mulighed for ekstra timer.

Center for Erhvervet Hjerneskade, Gelerts Gård, er Sønderborg Kommunes botilbud til borger med en erhvervet hjerneskade.

Vi er beliggende i Nybøl, nemt at komme til på cykel eller med bus.

Vi kan tilbyde et spændende og alsidigt job, hvor ingen dage er ens.

Beboerne er meget forskellige mennesker mellem 28 og 76 år. Fælles for dem er, at de har fået en hjerneskade eksempelvis efter en trafikulykke, efter en hjerneblødning eller efter sygdom. Beboerne har meget forskellige ønsker til deres liv og vores opgave er at støtte dem i dette.

Du vil komme til at arbejde sammen med forskellige faggrupper, eksempelvis pædagoger, social -og sundhedsassistenter, ergoterapeuter og servicepersonale.

Samlet vil det give dig masser af erfaring inden for det socialpædagogiske arbejdsområde, som du kan gøre brug af i fremtidige jobs og uddannelse.

Vi forventer:

  • at du er møde-stabil og fleksibel
  • at du har en positiv tilgang til livet og kan lide at arbejde med mennesker
  • du kan arbejde selvstændigt og ansvarligt – og samtidig er team-player

Du vil naturligvis få oplæring.

Har du lyst til at høre mere om arbejdet, er du er meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Liz Paulsen på 27 90 45 81 eller afdelingsleder Rikke D Christiansen på 27 90 39 32.

Ansættelsessamtalerne vil blive afholdt løbende og ansættelsen starter efter aftale.

Løn -og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst
 
Vi stiller krav om en tilfredsstillende straffeattest.


Rådhuset Sønderborg