Oversigt

Brænder du for pleje, rehabilitering og tværfagligt samarbejde med borgeren i centrum?

Har du lyst til at arbejde med fokus på kvalitet og udvikling, og motiveres du af at skabe relationer og samarbejde med borger og pårørende, i et tværfagligt miljø, med fokus på borgers udvikling, træning og behov?

Vi søger:

1 social- og sundhedsassistent i blandede vagter 32-37 timer pr. uge, eller efter aftale. Weekendvagt er hver 2. weekend.

Arbejdstider er kl. 7-15, kl. 15-23 og kl. 23-07.

Stillingen er ledig ved Rehabiliteringscenter Toften, beliggende i Munkebo, Kerteminde Kommune pr. 1. juni 2024 eller efter aftale.

Centret blev bygget for 6 år siden, hvilket betyder, at vi har nogle flotte fysiske rammer, med udsigt til fjorden. Vi har i alt 28 pladser. Det er muligt at få 4 forskellige forløb på centeret: rehabiliterende, aflastende, afklarende eller palliativ forløb. Dette betyder, at vi har borgere med div. medicinske sygdomme, samt i forskellige faser i livet. Vi varetager desuden forløb for ustabile borgere i et udredningsforløb på sygehuset. De fleste borgere er i et rehabiliterende forløb.

Vi varetager pleje og rehabilitering i et tæt tværfagligt samarbejde.

Vi er 45 kollegaer fordelt på social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker, fysio- og ergoterapeuter, en pædagogisk assistent, social og sundhedshjælpere, hus- og serviceassistenter, en administrativ medarbejder og en arbejdsplanlægger. Vi er uddannelsessted for social- og sundhedsassistentelever, sygeplejestuderende og ergoterapeutstuderende. I dagvagten er vi i alt 9-12 kollegaer (2-3 sygeplejersker, 3-4 terapeuter og 4-6 SSA`er). Om aftenen er centret bemandet med en sygeplejerske, 3-4 SSA´er og 1 SSH, og om natten er centret bemandet med to SSA´er.

Vi søger dig, der:

 • går op i faglighed, kan godt undrer sig og hermed reflektere over situationer
 • kan arbejde selvstændigt, målrettet og struktureret
 • ønsker at arbejde med udgangspunkt i rehabilitering og vedligeholdelse af borgerens funktioner, samt give god pleje og omsorg til alle vores borgere, uanset forløbstype
 • er god til at skabe gode relationer med borgerne og pårørende
 • finder glæde ved at skabe tryghed for vores borgere og pårørende
 • er med på, at vi hele tiden skal arbejde med udvikling
 • er en god kollega og vægter det gode samarbejde og teamwork
 • er mødestabil og kommer med en positiv indstilling

Vi kan tilbyde dig:

 • god introduktion og oplæring
 • dygtige og engagerede kollegaer, der arbejder godt sammen om at løse alle de mangfoldige opgaver, der er i vores hverdag
 • løn efter gældende overenskomst
 • en foranderlig hverdag, hvor godt humør og gensidig hjælpsomhed er et krav, vi stiller til hinanden
 • mulighed for gensidig sparring og vidensdeling
 • en arbejdsplads der er i bevægelse, hvilket betyder at vi har fokus på og arbejde med faglighed, fællesskaber og arbejdsgange, med borgeren i centrum.

Praktiske Informationer:

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til leder på Rehabiliteringscenter Toften Jasmina Cokic, tlf. 21390518 eller mail:
[email protected]

Sidste ansøgningsfrist er
onsdag d. 24. april 2024 kl. 23.59
. Samtaler afholdes
mandag

den 29. april 2024.

Kerteminde Kommune ligger i det nordøstlige Fyn i en smuk og varieret natur. Kommunen har tæt på 25.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Kommunen har ca. 1.800 medarbejdere, der arbejder ud fra vores særlige kerneværdi, som er fællesskab, hvor vi både er tæt på hinanden og på borgerne.

Udover fællesskabet prioriterer og arbejder vi også med vores øvrige værdier i dagligdagen: Kvalitet, Nærvær, Udvikling og Trivsel. Herudover er dialog og samarbejde nøgleord, der kendetegner god ledelse i Kerteminde Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder, og vi er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.

Hvis du i dit nye job er IT bruger, kan der i forbindelse med din ansættelse være krav om, at du identificerer dig med dit MitID, du vil i så fald kontaktes herom.

Kerteminde Kommune betragter mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge ledige stillinger.

Kerteminde Rådhus