Oversigt

Bliv centerchef for Center for Børn & Læring og skab en inspirerende fremtid for Guldborgsunds børn og unge. 

Center for Børn og Læring har høje ambitioner for alle børns trivsel og udvikling, og du skal være med til at rammesætte dette. I vores dagtilbud og skoler (samt UU og ungdomsskolen) er alle medarbejdere optaget af, at skabe fagligt udfordrende og socialt stimulerende miljøer til gavn for børn og unges dannelse og uddannelse.

Lederteamet i Center for Børn og Læring har ansvaret for den faglige og ledelsesmæssige udvikling af området. Du og det øvrige team skal sikre en god kvalitet i politikbetjeningen, sikker økonomistyring og omsætte politik til faglige indsatser. Der arbejdes målrettet med den ledelsesmæssige betydning for udviklingens succes og du får derfor et tæt samarbejde med de decentrale ledere.

Mere information:

Du kan se hele job- og personprofilen her. Du opfordres til at ringe til direktør Allan Ruders på telefon 2518 2500 for en evt. uddybning af jobbet. 

Ansøgningsfrist: 

Der er ansøgningsfrist mandag 22. april 2024.

Samtaler:

Første samtalerunde afvikles 30. april, og anden samtalerunde finder sted 8. maj. I forbindelse med anden samtalerunde præsenteres kandidaterne for en case. I tilknytning til den anden samtalerunde indhentes også referencer efter aftale med kandidaterne.

Ansøgningsprocedure: 

Send din ansøgning ved at klikke på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun imod elektroniske ansøgninger.

Mere om Guldborgsund Kommune: 

Læs mere om Guldborgsund Kommune på www.guldborgsund.dk
 

 

Guldborgsund Kommune Rådhuset