Oversigt

Er du drevet af gennem omsorg og faglighed at skabe trivsel og velbefindende hos borgerne? Ser du dig selv som en aktiv medspiller i at bidrage til et godt og sundt arbejdsmiljø?

Er du desuden interesseret i at arbejde med mennesker, der har levet et hårdere liv end de fleste, og er du skarp på, eller har lyst til at udvikle dig inden for både psykiatri, demens, somatik og alkohol? Så skal du søge en stilling hos os og blive en del af et velfungerende team.

Vi er en organisation i rivende udvikling, og i 2024 har vi særligt fokus på faglig udvikling, meningsfulde aktiviteter for vores beboere og arbejdsmiljø og arbejdsfællesskaber på tværs i vores organisation.

Om os
Bryggergården er et lille plejehjem specialiseret i pleje og omsorg til 40 mennesker med alkoholrelateret demens. For at kunne løse denne opgave er normeringen lidt højere end på et somatisk plejehjem. Vores borgere har ofte levet et hårdt liv præget af psykosociale problemstillinger blandet med et alkoholmisbrug. Det er derfor helt afgørende, at du er oprigtigt nysgerrig, rummelig og god til at danne relationer. Vores borgere kan være meget dårlige, når de flytter ind, men profiterer ofte af faste rammer, struktur, omsorg og faglig tilgang og kan bo her i mange år. Borgernes funktionsniveau bedres ofte betragteligt, hvilket gør arbejdet utrolig meningsfuldt.

På Bryggergården kommer du til at arbejde sammen med kolleger med forskellige fagligheder, fx social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, sygeplejersker, pædagog, fysioterapeut og ergoterapeut, køkkenmedarbejdere, servicemedarbejdere, plejehjemslæge og selvfølgelig beboere og pårørende. Du vil også komme til at have et tæt samarbejde med ledelsen.

Beboerne på Bryggergården er fra 52 til 80 år. Der bor 10 beboere på hver etage. Beboerne har fysiske, psykiske og sociale skader, som direkte eller indirekte følge af et livslangt forbrug af alkohol.

På Bryggergården får du

 • en grundig introduktion, der er afstemt efter din baggrund og kompetencer
 • et afvekslende og selvstændigt job, med indflydelse, udvikling og sparring
 • kompetente og engagerede kolleger, som anvender såvel deres faglige som personlige kompetencer i opgaveløsningen
 • sparring med kolleger, udviklingssygeplejerske, afdelingsledere, videns- og andre nøglepersoner
 • en arbejdsplads midt på Vesterbro med gratis parkering i kælderen, offentlig transport til Carlsberg Station og Enghave Metro
 • lækkert motionsrum, som kan benyttes frit

Vores forventninger til dig er, at du

 • er uddannet social- og sundhedsassistent
 • gerne har erfaring
 • hviler i din faglighed
 • kan rumme mennesker, der har levet et liv, der har været anderledes end dit eget
 • tager ansvar for dit eget arbejdsmiljø og er samarbejdende på egen afdeling og på tværs af huset
 • har fokus på at skabe helhed og kontinuitet i den enkelte beboers liv
 • er social og har gode kommunikative evner
 • kan, efter endt introduktion, indtræde som ansvarshavende ved behov

Ansættelsesvilkår 
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til kvalifikationer og gældende overenskomst mellem kommunen og den relevante faglige organisation. 
Arbejdstiden udgør 32-37 timer ugentligt med weekendvagt hver 4. weekend. 
Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt.  

Mere information
Er du blevet nysgerrig og gerne vil vide mere, er du meget velkommen til at komme på besøg eller ringe til os. Du kan kontakte afdelingsleder Susan Solano på 8232 5731.

Du kan læse mere om os på Bryggergården | Boliger til ældre i København.

Søg stillingen via linket senest torsdag den 23. maj 2024

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen 
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på vores-hverdag.kk.dk

Plejecentret Bryggergården