Oversigt

Skole, det laver vi sammen. Vil du være med?

Vi søger en indskolingsdansklærer til vores dejlige skole i Gullestrup

En af vores dygtige lærere flytter østpå med familien, og derfor søger vi et nyt dygtigt menneske til en fast stilling med opstart 1. august 2024.

Vi søger

 • en dygtig indskolingslærer, der elsker danskfaget og brænder for begynderlæsning. Måske er du læsevejleder eller kunne tænke dig at blive det.
 • en lærer med passion for dansk som andetsprog og børns sproglige udvikling. Måske har du erfaring som vejleder eller lyst til at dygtiggøre dig inden for området.

Vi søger dig, hvis du

 • er en god klasserumsleder, der byder ind med stor faglighed og oplever glæde ved at videreudvikle din undervisning.
 • har hjertet på rette sted og ser den gode relation til eleverne som fundamentet for den gode undervisning
 • har fokus på at skabe en anerkendende undervisning, der giver eleverne en hverdag med glæde, variation, begejstring, nysgerrighed og viden.
 • er et samarbejdende menneske
 • kan se værdien i at være en del af en lille skole, hvor vi vil fællesskabet og hinanden.

Vi kan tilbyde dig

 • En arbejdsplads, der giver dig ansvar og som også forventer, at du tager det.
 • En arbejdsplads, hvor vi kan lide at lave god skole sammen.
 • En engageret bestyrelse og forældrekreds.
 • En arbejdsplads hvor humøret er højt, og hvor vi tager hinanden alvorligt.

Kollegaer i verdensklasse!

Gullestrup Børnecenter er organiseret efter Folkeskolelovens §24a, hvilket betyder, at skole, SFO og daginstitution har fælles ledelse og fungerer som en samlet enhed, så helhedssynet på alle børn er vores fokus og noget, vi er glade for og stolte af.

Gullestrup er beliggende i et naturskønt område i den nordlige del af Herning by. Vi har Løvbakkerne lige i baghaven og kun 3 km til Herning Midtby. Sidste forår slog vi dørene op til et flot nyrenoveret Børnecenter hvor vuggestue, børnehave, skole og SFO ligger dør om dør.

I skoledelen har vi ét spor fra 0.-6. klasse og tilhørende SFO. Derudover har skolen tre specialklasser og en special SFO. I skoledelen har vi i alt 140 elever.

Det fælles værdigrundlag er funderet på
fællesskab, glæde og udvikling
. Alle børn skal møde kompetente voksne, der understøtter deres nysgerrighed og livsglæde. Ligeledes lægger vi stor vægt på det gode samarbejde med alle forældre.

Der henvises i øvrigt til Gullestrup Børnecenterets hjemmeside.

Vil du vide mere?

Du er mere end velkommen til at kontakte Skoleleder Sisse Lymann Jensen på telefon 29 28 35 59 eller pædagogisk leder Bjarne Døfler-Brun på telefon 29 36 65 32 for yderligere information. Vi giver gerne en kop kaffe og en rundvisning på vores dejlige skole.

Du ansættes i Herning Kommune indtil videre med tjeneste ved Gullestrup Børnecenter.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansættelsestidspunktet er den 1. august 2024.

Ansøgningsfrist

Ansøgning, cv og eksamensbevis samt øvrige relevante bilag vedhæftes. Vi skal have modtaget din ansøgning senest fredag den 24. maj.

Vi forventer at afholde samtaler tirsdag den 28. maj.

 

I Herning Kommune med 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.

Ansøgningsfrist: 24. maj 2024

Rådhuset Herning