Oversigt

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • Bruge din viden inden for slagter- og delikatesseområdet og samtidig være mellemleder for 6 medarbejdere i afdelingen
 • Prøve kræfter med ledelse og få mulighed for at udvikle dig gennem Coops talent- og ledelsesprogrammer
 • Præge og udvikle et området i samarbejde med din afdelingschef og din kollegaer i afdelingen.
 • Indgå i varehusets salgsledergruppe

 

Kvickly Hvidovre

Du bliver en del af et varehus med i alt 90 medarbejdere. En del af en medarbejderstab med et godt mix af unge og erfarne mennesker og kollegaer med mange års historik fra butikken samt nye medarbejdere der udfordrer tingene og ser det i nyt lys. Vi har en vision om at blive den største Kvickly I København målt på omsætning. Dette understøttes af en fremtidig ombygning til et kæmpe stort millionbeløb. Så vi skal have styrket alle vores områder med de bedste og mest drevene kollegaer inden for deres specifikke felt. 

Derudover er butikken super godt beliggende lige ved afkørsel/tilkørsel til motorvej og imellem to togstationer. Så det er nemt at komme til butikken om man er i bil eller med offentlig transport. Butikken har en af de højeste kundestrømme i kæden og der bliver ekspederet mange tusind kunder hver uge. Så butikken har også et stort potentiale qua den store kundestrøm og i et område hvor boligmarkedet er i vækst som tiltrækker flere og nye stærke kundegrupper. Det er hus fyldt med potentiale og gode forudsætninger for at markere sig som butik og individuelt at skabe resultater og gøre en forskel.

 

Din hverdag som delikatesse assistent

I Kvickly Hvidovre lægger vi stor vægt på at have en god kontakt med kunderne og ikke mindst lave aktiviteter for kunderne. Som delikatesseassistent bruger du tid på at tale med kunderne for at kende deres behov og skabe en god relation. Du har her gode muligheder for at præge sortimentet i afdelingen. Samtidig stiger vores salg af onlinebestillinger hvor vi virkelig tror at fremtiden er.  Det er først og fremmest din opgave, at:

 

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar mm.
 • Disponering, rengøring og egenkontrol
 • Medvirke til god trivsel og atmosfære i afdelingen
 • Indgå i slagterteamet, som udover dig, består af 5 medarbejdere

 

Vi forventer, at du:

 • Har en baggrund, der relaterer til fødevareproduktion
 • Kan planlægge din egen dag og opsøger sparing på prioriteter 
 • Har lyst til at samarbejde, som trives i et aktivt og humørfyldt butiksmiljø
 • Har viljen lyst til at bidrage til holdet på en positivt og konstruktiv måde
 • Det er en fordel hvis du har kendskab til køb og salg af fisk
 •  

Som person er du en udpræget teamplayer, der kan gå forrest for at sikre den bedste service til vores kunder. Du er lærevillig og arbejder efter at vi løser afdelingens største behov og prioriteter og vores bundniveau altid er på plads.

 

Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte:

Slagtermester Martin Jarhl på tlf: 2810 4421 eller [email protected]

Varehuschef Mark Hammershøj på tlf. 2855 8973 eller [email protected]

 

Send din ansøgning via “Ansøg nu” senest den 13. juni 2024

Vi behandler ansøgninger løbende.

 

 

 

I Kvickly går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

Bliv en del af Kvickly – og et varehus med mange muligheder
I Kvickly bliver du en del af et varehus, hvor der er mulighed for at udvikle sig inden for en række områder og være en del af et team med både salgsmedarbejdere, slagtermester og non-food-eksperter. Vi nyder fordelene af at være et kendt navn og en stor kæde, men samtidig er der i hvert varehus masser af råderum, og vi vil gerne gøre en forskel for vores kunder – bl.a. er vi en af landets førende dagligvarevirksomheder med fokus på miljø og økologi.
Bliver du ansat i Kvickly bliver du en del af Coop-familien. I Coop er vi 40.000 medarbejdere og har 1000 butikker. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop.

Coop Danmark A/S