Oversigt

Brænder du for sagsbehandling? At yde god service over for vores borgere? Vil du være med til at drive landets største folkeregister på en positiv, udviklende og effektiv måde?

Så er du måske vores nye kollega, som vil være del af en spændende arbejdsplads, hvor samarbejde, udvikling og fleksibilitet prioriteres højt, og hvor du får mulighed for faglig udvikling inden for et bredt fagområde sammen med dygtige og ambitiøse kollegaer.

Vores arbejdsklima er uformelt med en åben og ærlig omgangstone. Vi prioriterer stabilitet, ordentlighed og samarbejde højt og er en del af en afdeling i Københavns Kommunes kultur- og fritidsforvaltning, der har fokus på resultater, engagement og gode ansættelsesvilkår. 

Vi tilbyder
Du indgår i sagsbehandlingen på folkeregisterområdet, hvor du med lyst og interesse arbejder med folkeregistrering herunder flytninger, sygesikring, lægeskift, valg og andre myndighedsopgaver, der følger CPR-loven.  

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af sagsbehandling, betjening af borgere telefonisk og ved ekspeditionsvagter i borgerservicecenteret i Nyropsgade.

Det er en fordel, hvis du har relevant sagsbehandlererfaring og lyst til at arbejde inden for CPR-området.

Vi lægger vægt på, at du

  • er serviceminded og trives med borgerkontakt
  • er stærk i mundtlig og skriftlig kommunikation
  • er selvstændig, udadvendt og omstillingsparat
  • har gode samarbejdsevner og kan udvise fleksibilitet i den daglige drift, som til tider kan være hektisk
  • har flair for at arbejde i en politisk drevet organisation.

Nyuddannede kan også komme i betragtning.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Der er tale om en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse pr. 1. august 2024.

Der indhentes reference i forbindelse med ansættelsen.

Yderligere oplysninger   
Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Josephine Bo Lundgren på 2057 3861 eller kontorchef Trine Oliveri på 2712 3948.

Søg via linket senest onsdag den 29. maj 2024
Vi afholder samtaler i uge 23 og 24.

Kultur- og Fritidsforvaltningen
Kultur- og Fritidsforvaltningen er Danmarks største kulturforvaltning. Vores arbejdsopgaver spænder bredt fra idræt, kultur og borgerservice til huslejenævn, folkeregister, vielser og afvikling af valg og folkeafstemninger. I Kultur- og Fritidsforvaltningen arbejder vi for at skabe de bedste rammer for kultur- og fritidslivet i København – og i samarbejde med københavnerne at skabe en by, der lever og udvikler sig. Vi er en politisk ledet organisation og har til opgave at understøtte og udleve politiske beslutninger. Alt sammen med det overordnede formål at give københavnerne et bedre kultur- og fritidsliv og være en åben og professionel indgang til Københavns Kommune.

Københavns Ejendomme og Indkøb