Oversigt

Engageret social- og sundhedshjælper søges til aftenvagt på Demenscenter Kristiansminde i hus 4 – En unik mulighed for, at arbejde med personcentreret omsorg

Demenscenter Kristiansminde er et center til borgere med en demenssygdom i Roskilde Kommune. På Demenscenter Kristiansminde har vi en vision om at have de dygtigste medarbejdere inden for demens. Vi har i starten af marts 2024 påbegynde rejsen mod en Marte-Meo certificering. Vi søger en medarbejder, som er nysgerrig på specialet, det forventes derfor ikke, at du kender demensområdet til fulde, men det er væsentligt, at du er fleksibel, nysgerrig, kreativ og har lyst til faglig udvikling.

Demenscenter Kristiansminde er stedet hvor du kan udfolde dig og lærer om personcentreret omsorg. Arbejdet indeholder både basale og mere komplekse problemstillinger, der skal tages hånd om – og der er sjældent to dage, der er ens. Du kommer til at udfolde dine pædagogiske sider i arbejdet med den demente borger. Demens er en sygdom, der rammer hjernen, og borgerne passer derfor ikke altid ned i en kasse. Derfor er det nødvendigt at tænke ud af boksen – og det er noget vi søger i dig. Vores mål er hver dag at skabe glæde, tryghed samt livskvalitet for den enkelte borger.

Demenscenter Kristiansminde rummer et dagcenter samt 100 boliger fordelt i 5 huse. Du vil primært blive ansat i et hus og indgå i et tværfagligt team, som alle er med til at sikre et trygt og værdigt liv for vores beboere. Dine primære kollegaer vil være social- og sundhedsassistenter samt –hjælpere og husenes sygeplejerske.

Fokus på kompetenceudvikling
Vi arbejder med Marte Meo metoden, hvilket både er spændende og giver mening. Vi brænder for metoden og dens mange muligheder. Som social- og sundhedshjælper/assistent på Demenscenter Kristiansminde vil der være rig mulighed for kompetenceudvikling på mange niveauer. Lige fra kompetenceudvikling i hverdagen fx i relationen med borgere med demenssygdomme og til tilbud om deltagelse i mere strukturerede kompetenceudviklingsforløb.

Vil du arbejde på en arbejdsplads med høj faglighed og kollegialt sammenhold? Så send din ansøgning nu
Vi søger lige nu i hus 4, en social- og sundhedshjælper til aftenvagt 28 timer med arbejde hver anden weekend.

Løn og ansættelsesvilkår tager afsæt i gældende overenskomst og efter forhandling.
Ved ansættelse indhentes der straffeattest.

Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Annica Prehn Freese på telefon 2490 7088 eller Souschef Naja Nilsson på 3084 1339 for at høre mere om stillingen.

Vi skal modtage din ansøgning senest fredag den 24. maj 2024.
Der afholdes ansættelsessamtaler torsdag 30 maj 2024.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Rådhuset - Skole og Børn