Oversigt

Egedal Kommune søger en engageret og naturglad gartnerelev, der har lyst til at være med til at gøre vores kommune endnu smukkere og mere bæredygtig.

Om jobbet 
Som gartnerelev i Egedal Kommune bliver du en del af vores dedikerede gartner teams, hvor vi arbejder for at skabe smukke, grønne og funktionelle områder for kommunens borgere. Du vil få en bred vifte af opgaver, der spænder fra vedligeholdelse af parker, anlæg og pladser, pleje af træer og buske, plantning af blomster og stauder og meget mere.

Om dig 
Vi søger en elev, der brænder for drift af udeområder og har lyst til at lære mere om, hvordan man kan arbejde med planter og biodiversitet i praksis. Du er god til at arbejde i team, er omhyggelig med dine opgaver og har en positiv indstilling til dit arbejde. Vi forventer, at du har høje faglige ambitioner og er arrangeret i det daglige arbejde.

Om Materielgården, Egedal Kommune 
Vi er ca. 40 medarbejdere på Materielgården fordelt på 10 forskellige selvstyrende teams. Vi har vedligeholdelsen af skoler, institutioner, parker og kommunale veje. Vi har fleksibel arbejdstid, så familieliv og arbejdsliv kan hænge sammen.

Praktisk information 
Du kommer til at arbejde i Egedal Kommune og fast møde ind på Materielgården, Dam Holme 2C, 3660 Stenløse. Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte os på 72599816. 

Du skal sende din ansøgning senest d. 29. april 2024 kl. 07.00. 

Samtaler forventes afholdt d. 3. maj 2024.

 

Er du klar til at tage springet og blive en del af vores team? Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Egedal Sundhedscenter