Oversigt

Søger du en karriere, hvor din passion for Automation og Life Science kan videreudvikle sig? Er du motiveret af et miljø, der værdsætter faglighed, engagement, innovation, og personlig udvikling? Så tag et kig på mulighederne i vores Life Science Automation Team.

I Eltronic A/S udvider vi vores passionerede team inden for Life Science Automation, og vi leder efter dig, der også ønsker at bidrage til udformningen af løsninger, der kan forbedre og innovere industrien.

Dit nye team
Hos Eltronic A/S bliver du en del af et team, der er kendt for sin høje faglighed og sit samarbejde på tværs af fagligheder. Vi værdsætter et åbent og uformelt arbejdsmiljø, hvor hver enkelt medarbejder bidrager med unikke kompetencer, og hvor samarbejde og vidensdeling er en naturlig del af vores hverdag.

Hvordan du vil kunne gøre en forskel og dine arbejdsopgaver

 • Udvikle automationsløsninger til vores kunder inden for Life Science i samarbejde med vores projektledere, QA-afdeling og kollegerne i automationsteamet. 
 • Bring din erfaring og viden om automation og PLC-programmering ind i et energisk team med fokus på sammenhold. 
 • Være med til at udføre FAT og SAT på site hos vores kunder.
 • Være med til at sikre høje kvalitetsstandarder.
 • Udarbejde dokumentation som fx FS og SDS. 

Hvem vi søger

 • En medarbejder med god erfaring inden for Automation og PLC-programmering, gerne inden for Life Science, og med interesse for detaljeret og omhyggelig dokumentation.
 • En person med en ansvarlig tilgang til arbejdet, som kan planlægge, eksekvere og levere resultater baseret på veldefinerede kvalitetsstandarder og kundekrav.
 • En problemknuser, der er passioneret om at udvikle automationsløsninger til store og mellemstore automationsprojekter. 

Hvad vi tilbyder

 • Mentorordning når du starter i jobbet, så du bliver klædt godt på til dine opgaver ud fra dine kompetencer og vores systemer, standarder mv. 
 • En rolle, der placerer dig i spidsen for innovation, understøttet af fokus på personlig og faglig vækst.
 • En arbejdsplads, der prioriterer en sund balance mellem arbejds- og privatliv, og som støtter dine personlige mål.
 • Muligheden for at arbejde sammen med nogle af industriens mest dedikerede specialister i et miljø, der fremmer individualitet og samarbejde.

Danmarks førende automationshus
Eltronic A/S er en ingeniørvirksomhed med mere end 23 års erfaring med udvikling af produktionssystemer og automation. Vores mål er at være kundernes foretrukne partner samt at øge deres globale konkurrenceevne og bæredygtighed. 
Eltronic A/S beskæftiger mere end 250 ingeniører og teknikere inden for en bred vifte af discipliner og med mange forskellige kompetencer.

Eltronic A/S er den del af Eltronic Group – et ingeniørfirma, som leverer intelligente specialløsninger i tæt kontakt med vores kunder og hjælper med at øge deres konkurrenceevne og skabe en bæredygtig forretning.

Interesseret i at blive en del af vores team?

Hvis du er klar til udvikling hos en førende spiller inden for Life Science Automation, så er vi mere end klar efter at høre fra dig. Samtalerne bliver afholdt løbende, og vi vægter at finde det rigtige match.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte, Segment Manager Life Science Automation, Sune Damgaard Knutzen på tlf.: +45 26 47 49 74 eller på mail: [email protected]

Vi ser frem til at byde dig velkommen i teamet, så vi sammen sætte et aftryk på fremtiden inden for Life Science.

Eltronic A/S