Oversigt

Efter flere år i huset skal nogle af vores dygtige medarbejdere på skolebænken, samt én på barsel og vi søger derfor nye kollegaer, der har lyst til at være en del af vores dejlige børnehus.

Vi er en integreret daginstitution med omkring 27 år på bagen, som ligger lige i smørhullet mellem haveforeningerne ved Tippen og det gamle Sydhavnen, kun få minutters gang fra den kommende metrostation på Mozarts Plads.

Hos os har vi plads til 102 børn fordelt på to vuggestuegrupper, to børnehavegrupper og to familiegrupper. I familiegrupperne er børn blandet på tværs af alder, og her er børn fra nul til seks år. Det giver børnene mulighed for at gå på den samme stue, helt fra de starter i vuggestue, til de skal videre i skole. Ved ansættelse vil der være mulighed for en stilling i vuggestue, børnehave eller familiegruppe.

Vi kan tilbyde pædagogiske stillinger i et veletableret hus med et godt personalesammenhold, stærkt arbejdsfællesskab og et velfungerende forældresamarbejde. Du vil blive en del af en rummelig, kærlig og sjov personalegruppe, hvor vi giver hinanden sparring, støtte og plads, hvor det er okay at fejle og lære deraf, og hvor der er gode muligheder for faglig udvikling.

Vores opland er præget af mangfoldighed, og vi har børn fra alle samfundslag og mange verdensdele – noget, vi ser som en styrke. Børnefællesskabet på tværs af stuer og aldre er stærkt hos os, og vi understøtter det bl.a. ved at organisere mange fælles aktiviteter på tværs af huset. Vi arbejder med inddragelse af børnene i alle vores processer og aktiviteter.

Indenfor har vi gode fællesområder, hvor vi kan lave alverdens aktiviteter sammen med børnene. Fx har vi et børnekøkken, hvor vi inddrager børnene i madlavningen og lader dem få fingrene i bolledejen.

Vi får ofte at vide, at vores institution ligner en kolonihave, og det er nok ikke helt ved siden af. Vi har i hvert fald skønne, grønne udeområder, hvor vi både har plads til klassiske legeredskaber, højbede, træer og frugtbuske, naturværksted, hemmelige huler – og små afgrænsede haver bag huset, hvor børnegrupperne kan lave aktiviteter i fred og ro. Vi har også et shelter og en stor bålplads, som vi flittigt bruger til at lave mad sammen med børnene.

Vi arbejder målrettet med natur og udeliv i dagligdagen. Det kommer fx til udtryk i vores ugentlige naturfredag, hvor vi i fællesskab på tværs af huset skaber en dag med aktiviteter, mad over bålet og fællesspisning. Vores nærområde består af bl.a. Tippen og Valbyparken, Stejlepladsen og Fiskerihavnen, Børnenes Dyremark og kulturhuset Karens Minde – grønne og kulturstærke områder, som vi har stor glæde af.

Vi forventer at du kan møde alle børn i øjenhøjde og kan justere og tilpasse din pædagogiske praksis efter børnenes behov. Vi forventer at du kan reflektere over egen praksis og at du bidrager aktivt til vores fælles udvikling og arbejdsfællesskab, med fokus på det stærke fællesskab for både børn og voksne.

Vi er et hus fyldt med muligheder, så om du brænder for sprogarbejde, vil bidrage til udviklingen af vores naturtema, drømmer om at være fagligt fyrtårn eller noget helt andet, så har du muligheden for indflydelse på eget arbejde her hos os.

Så hvis du kan noget og vil noget – sammen med os – så glæder vi os til at høre fra dig!

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til kvalifikationer og gældende overenskomst mellem kommunen og den relevante faglige organisation.

Vores åbningstid er kl. 07.00-17.00 på alle hverdage.

Stillingerne er som udgangspunkt fuld tid, men der er mulighed for at tilrettelægge timetallet, så det passer til dig og dit liv i øvrigt.

Stillingerne er med opstart den 1. juli 2024 og løbende herefter eller efter aftale.

I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattest samt referencer.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingerne, kan du kontakte pædagogisk leder Trine Bro Rasmussen på 4045 0825 eller læse mere på vores hjemmeside: https://boernehusetscandiagade-kk.aula.dk/

Søg via linket senest tirsdag den 28. maj 2024
Der holdes løbende samtaler.

Københavns Ejendomme og Indkøb