OversigtKan du yde verdensklasse service sammen med et stærkt og dynamisk team der dækker hele Europa? Er du en stærk holdspiller og nyder du at tage ansvar for egne opgaver? Kan du arbejde struktureret og tillidsfuldt kommunikere både internt og eksternt i et internationalt miljø? Så er du den vi leder efter. 

Om teamet …

I et sjovt og uformelt miljø, sørger vi hver dag for at levere en uovertruffen support til både vores forhandlere og private forbrugere. Vores DNA er at levere en god produktoplevelse, også efter købet, og det er netop her vi gør en stor forskel i hverdagen. Vi elsker at hjælpe kunderne med deres udfordringer og løse komplekse problemstillinger både internt og eksternt – og vi er gode til det! Vores performance måles via tilfredshedsundersøgelser og på review platforme, og her bekræftes vi via tilbagemeldinger, at vi yder imødekommende, hurtig og effektiv support i topklasse. 

Om stillingen …

I dit daglige arbejde med at servicere vores kunder med deres henvendelser, vil du få en stor intern og ekstern kontaktflade. 

Internt kommer du til at arbejde tæt sammen med Salg, R&D, Quality, Indkøb og vores lager vedr. feedback på vores produkter. 

Eksternt vil du skulle håndtere henvendelser fra både forhandlere og forbrugere – i hele Europa – i form af produktspørgsmål, tilgængelighed af reservedele, tilbehør og garantiforespørgsler. Du vil få et selvstændigt ansvar for egne markeder og kunder. I stillingen vil du ligeledes få indflydelse på opbygning af processer og arbejdsgange, samt sætte præg på din fremtidige hverdag i samarbejdet med resten af teamet. Vi arbejder nemlig hele tiden med at forbedre og forenkle arbejdsgange, sådan at vi har mere tid til alt det sjove – at hjælpe kunderne godt på vej.

Kvalifikationer

Vi håber, at du

  • Har erfaring fra lignende stilling og gode erfaringer at dele ud af (kendskab til ticket systemer er en fordel).
  • Er administrativ stærk og glad for at kommunikere med internationale kunder.
  • Er erfaren bruger of Office-pakken (kendskab til Navision er en fordel).
  • Kan kommunikere ubesværet i skrift og tale på engelsk (tysk vil være en fordel).
  • Motiveres af højt tempo og glæden ved at levere den helt rette hjælp.
  • Har masser af gå-på-mod til at opbygge kendskab til vores spændende outdoor produktprogram.
  • Byder konstruktivt ind med dine ideer, er omstillingsparat og fleksibel, da vi er en sæsonvirksomhed og der naturligt er travlt i sommerperioden.

Vi tilbyder …

en spændende og alsidig hverdag i en international organisation, hvor engagement og passion driver os til gode resultater. Vi spiller hinanden gode og der er stor fokus på udvikling både af produkter, men også personligt og fagligt. Vi er derfor også stolte over vores Great Place to Work placering som nummer 19. Du kommer til at arbejde sammen med et uformelt team af kollegaer, der brænder for at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi er en størrelse, hvor alle kender alle og vi elsker at gøre noget socialt og lader aldrig en chance for at fejre begivenheder gå forbi. Dit engagement og din stabilitet er derfor medvirkende til at vi lykkedes – i fællesskab … 

Stillingen er på 37 timer med lokation i Give.

Lyder det interessant?

Hvis du har brug for yderligere information, kan du læse mere om os her eller kontakte afdelingens Manager Vinni Andersen på tlf. +45 30738179. 

Send din ansøgning og CV via knappen “Ansøg dette job”. Vi behandler ansøgninger og afholder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Oase Outdoors ApS er en dansk virksomhed og en af hovedaktørerne på det europæiske camping-/outdoor marked, hvor der afsættes til detailhandlen. Virksomheden blev grundlagt i 1984 og repræsenterer i dag 3 markante brands, som tilsammen dækker ethvert behov hos forbrugere indenfor camping og friluftsliv. Hver eneste dag sættes innovation og produktkvalitet øverst på dagsordenen. Produkterne sælges på mere end 45 markeder verden over under varemærkerne; Outwell®, Robens® og Easy Camp®. En virksomhed med en stærk kultur og medarbejdertilfredshed, der i 2023 resulterede i en placering som nummer 19 i Great Place to Work.

Oase Fritidsartikler ApS