Oversigt

Vi på Gundsø Omsorgscenter søger dig der er uddannet som social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent til vores skønne hjem.Vi søger afløsere, som kan hjælpe os fast i sommerperioden!

Så mangler du et job med faste timer eller måske et fritidsjob? Så er du måske én af vores nye afløsere på Gundsø Omsorgscenter.

”For verden er du måske bare en person, men for én person kan du måske blive hele verden. Som afløser bliver du en rigtig vigtig person både for dine nye kolleger, men så sandelig også for beboerne. Det er et meningsfuldt job, som giver dig en god baggage med videre i livet uanset, hvilken karrierevej du ender med at vælge”

Hvad kan vi tilbyde dig?
Gundsø Omsorgscenter har 28 boliger og vi ligger i de smukkeste omgivelser i et hus der emmer af omsorg og respekt for beboerne, og hvor vi tør tænke utraditionelt. Vi har en uformel tone og masser af humor, og der er ikke langt fra ord til handling. Du vil opleve en synlig og nærværende ledelse, der brænder for at gøre Gundsø Omsorgscenter til et af de allerbedste plejecentre. Derudover er vi ret stolte af, at vi kan sige at vi er på vej til at være certificeret plejecenter i Marte Meo.

Vi lærer dig selvfølgelig op og giver dig netop den introduktion, du behøver for at være tryg i dit arbejde.

Så send allerede i dag din ansøgning – vi kalder løbende til samtale.
Ansøgningsfristen er d. 1. maj 2024, kl. 12.

Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst med FOA og hertil et lokalt forhandlet tillæg for at arbejde med demente borgere.
I forbindelse med ansættelsen indhenter Roskilde Kommune straffeattest.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte Centerleder Pia Schwerdtfeger på mail [email protected] eller telefon 3084 1331.

Rådhuset - Skole og Børn