Oversigt

Vi på Gundsø Omsorgscenter søger social- og sundhedshjælpere eller social- og sundhedsassistenter til vores skønne hjem.

Som vores nye kollega skal du sammen med resten af os, bidrage til at skabe et plejecenter, hvor hjemlighed, imødekommenhed, forskellighed og mennesket står helt forrest.

Vi mangler dig der synes det er fedt og møde i 5-2 i aftenvagt, 28 timer ugentlig.

Eller er du natteravn og ønsker og møde i nattevagt,7-7 rul, 28 timer ugentlig, så vil vi med smil tage imod din ansøgning.

”For verden er du måske bare en person, men for én person kan du måske blive hele verden”. 

Hvad kan vi tilbyde dig?
Gundsø Omsorgscenter har 28 boliger og vi ligger i de smukkeste omgivelser i et hus der emmer af omsorg og respekt for beboerne, og hvor vi tør tænke utraditionelt. Vi har en uformel tone og masser af humor, og der er ikke langt fra ord til handling. Du vil opleve en synlig og nærværende ledelse, der brænder for at gøre Gundsø Omsorgscenter til et af de allerbedste plejecentre. Derudover er vi ret stolte af, at vi kan sige at vi er på vej til at være certificeret plejecenter i Marte Meo.

Vi lærer dig selvfølgelig op og giver dig netop den introduktion, du behøver for at være tryg i dit arbejde.

Så send allerede i dag din ansøgning – vi kalder løbende til samtale.
Ansøgningsfristen er d. 1. maj 2024, kl. 12.

Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst med FOA og hertil et lokalt forhandlet tillæg for at arbejde med demente borgere.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte Centerleder Pia Schwerdtfeger på mail [email protected] eller telefon 3084 1331.

Rådhuset - Skole og Børn