Oversigt

3 introduktionslægestillinger i neurologi ved Neurologi, Fysio- og Ergoterapi, Regionshospitalet Gødstrup er ledig til besættelse august/september 2024 eller efter aftale. 

Hvem er vi?

På Regionshospitalet Gødstrup er Neurologisk Afdeling og Fysio- og Ergoterapiafdelingen samlet i én afdeling: Neurologi, Fysio-og Ergoterapi.

Afdelingen har 3-5 introduktionsstillinger og 2 hoveduddannelsesstillinger per år i neurologi. Vi har desuden læger i KBU-forløb, og vi har læger i sideuddannelse for psykiatri. 

I afdelingen er p.t. 6 overlæger og 6 afdelingslæger samt 12-14 uddannelseslæger. 

Neurologi, Fysio-og Ergoterapi er regionens vestlige specialafdeling i neurologi. Afdelingen består af 22 senge fordelt på et apopleksisengeafsnit med trombolysebehandling samt en integreret TCI-dagklinik, og et sengeafsnit med klassisk neurologi.

Desuden er der et stort, nyt ambulatorium med tilhørende neurologiske klinikker, såvel som daghospital og sub-akut ambulatorium. Der er et tilhørende neurofysiologisk afsnit. Afdelingen har årligt ca. 3.500 overvejende akutte indlæggelser samt ca. 11.500 ambulante konsultationer.    

Vi tilbyder

Du vil komme til at arbejde i en afdeling, hvor uddannelse prioriteres meget højt, hvor vi satser på det gode arbejdsmiljø og hvor vi får gode evalueringer.

 
Vagtarbejdet

Vores vagtteam består af 2 speciallæger og 2 yngre læger, som arbejder tæt sammen og hvor der er rig mulighed for supervision. Med fokus på vigtigheden i Work Life balance, planlægger vi nattevagter og weekendarbejde i rul, som er af 12 ugers varighed. Det betyder, at man som nyansat læge her i afdelingen allerede fra starten af ansættelsen kender langt hovedparten af sine nattevagter samt weekender med arbejde for hele ansættelsen.

Der er altid mulighed for at bytte funktion med en kollega, så fleksibiliteten består trods struktur i planlægningen.

 
Superviseret ambulatorium

Vores uddannelseslæger superviseres af en speciallæge inden for de forskellige subspecialer fx epilepsi, demens, neuro-muskulære sygdomme og multipel sklerose.

Til hvert subspeciale er der tilknyttet 3-4 speciallæger, sygeplejersker og yngre læger under uddannelse. I introduktionsstillingen vil du cirkulere i de relevante teams ifølge din uddannelsesplan. 

 

Undervisning og forskning.

Der er planlagt undervisning 3 gange ugentlig og journal club, hvor yngre læger skiftes til at præsentere en artikel. Afdelingen har et tilknyttet forskningsafsnit, hvor man kan få hjælp til at komme i gang med forskning.

Ansøgere er velkomne til at kontakte afdelingen for et besøg.

 

Stillings- og funktionsbeskrivelse.

 

Ansættelsen er betinget af tilfredsstillende børneattest og autorisation.

 

Du kan søge jobbet online ved at klikke på “Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV. 

Ansøgningen skal være os i hænde senest onsdag d. 1/5 2024 kl. 10.00

Vi afholder samtaler d. 6/5 2024.

For yderligere oplysninger kontakt uddannelsesansvarlig overlæge Morten Stilund, 7843 0926 eller chefsygeplejerske Birgitte E. Jacobsen, 2514 1005.

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

Region Midtjylland - Regionshuset Viborg