Oversigt



Læser du jura og leder efter et studierelevant arbejde? Kunne du tænke dig at indgå i et juridisk team med høj faglighed, der giver dig mulighed for juridisk og personlig udvikling? Vil du prøve af, om arbejdet i en kommune kunne være noget for dig, så læs videre her.

 

Om jobbet

Vores jurister er rådgivere for alle dele af Teknik & Miljø. Dine arbejdsopgaver vil navnlig være at:

 

  • Lave udkast til forvaltningens afgørelser om henstillinger, påbud mv.
  • Undersøge retspraksis eller på anden måde forberede teamets rådgivning og vejledning af de forskellige afdelinger i Teknik & Miljø
  • Behandle klager over parkeringsafgifter som dit særlige ansvarsområde
  • Behandle anmodninger om aktindsigt

Du vil blive en del af et energisk team, hvor du vil få mulighed for at bidrage med det, du har lært på jurastudiet og indgå i sparring med teamet.

 

Vi tilbyder dig

Et godt arbejdsmiljø. Du vil blive en del af et energisk team, som udover at være meget fagligt kompetente kollegaer også er søde og humoristiske at arbejde sammen med.

I stillingen som jurastuderende i Teknik & Miljø vil du blive udfordret med en bred vifte af opgaver og få indblik i betjening af politiske udvalg.

Du vil opleve, at her er “højt til loftet” og opbakning til at bære gode idéer videre. Der er mulighed for at få et stort netværk og for at samarbejde med mennesker med vidt forskellige faglige baggrunde.

En af Teknik & Miljøs værdier er at udvikle de rette kompetencer. Hvis du har uudnyttet potentiale vil vi gøre, hvad vi kan for at dyrke og udvikle dette potentiale.

Vores arbejdsplads ligger i centrum af Vejle med placering lige ved siden af Vejles banegård. Der er kantine tilknyttet Teknik & Miljø.

 

Om dig

Du er i gang med jurastudiet (stud.jur.) og har som minimum bestået 2. år. Det vil være en fordel, hvis du har eller har haft forvaltningsret.

Vi forventer desuden, at du:

  • interesserer dig for offentlig ret
  • har et højt fagligt niveau
  • har mod på og lyst til at lære og blive udfordret
  • kan formidle juridiske emner på en letforståelig måde
  • kan arbejde selvstændigt og effektivt
  • indgår positivt og konstruktivt i tværfagligt samarbejde med mange forskellige faggrupper

Derudover skal du både have lyst til at lære at formulere dig skarpt og præcist i både skrift og tale, og du skal have lyst til at dele din viden med andre. Det juridiske team fungerer som en god og ligeværdig sparringspartner i hverdagen for Stabenes samarbejdspartnere. I praksis betyder det, at du kan sætte dig i andres sted og tænke udefra og ind.

Vi lægger vægt på, at du er åben og nysgerrig og vil bakke op om udviklingen i Teknik & Miljø og Vejle Kommune. Det forudsætter, at du selv har lyst til at udvikle dig sammen med os og levere en god service til husets medarbejdere.

 

Om os

Vejle Kommune har fuld fart på udviklingen. Vi har en befolkningstilgang på ca. 2000 borgere om året, nye virksomheder flytter til, og flere boliger skyder op. Teknik & Miljø er en effektiv forvaltning, der går foran i den strategiske og fysiske udvikling i kommunen. Desuden udvikler vi hele tiden den måde, vi leverer service til borgerne på.

Teknik & Miljø er organiseret i 6 overordnede områder, hvoraf Stabene er den ene. Hver afdeling har sine særlige arbejdsopgaver og administrerer fx Natur & Udeliv, Industri & Landbrug, Anlæg & Infrastruktur og Kommunale Ejendomme.

Stabene består af 5 afdelinger med i alt ca. 80 dedikerede medarbejdere. Du vil opleve kompetente og topmotiverede kolleger, som ser sig selv som afgørende medspillere i forvaltningens ambition om at skabe rammebetingelser, der understøtter den strategiske og fysiske udvikling og drift af Vejle Kommune.

Jura-teamet er placeret i afdelingen Politik & Jura i Stabene. I afdelingen finder du også Ejendomsadministration, Skadedyrsteamet og politiske dagsordener. Vi er i alt 14 kolleger i afdelingen og har til huse i den administrative del af Teknik & Miljøforvaltningen.

 

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat med en arbejdstid på 10-15 timer om ugen fordelt på 2-3 arbejdsdage. Der kan dog i kortere perioder – fx i eksamensperioder – aftales andet.

Du bliver ansat på løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst. Arbejdsstedet er Vejle Kommune, Teknik & Miljø, Kirketorvet 22 i Vejle – lige overfor banegården og busstationen. Stillingen er til besættelse pr. 1. september 2024 eller efter nærmere aftale. Vi opfordrer alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

 

Flere oplysninger

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte jurist Pernille Aabling Andersen på tlf. 9243 5030 eller mail
[email protected]
eller afdelingsleder Claus på tlf. 2929 3622 eller pr. mail
[email protected]

 

Ansøgningsfrist

Vi skal have din ansøgning senest den 9. juni 2024. Vi har ansættelsessamtaler i sidste halvdel af juni 2024 alt afhængigt af, hvornår du skal til eksamen.

Send din ansøgning

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.

Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning.
Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.

Rådhuset Vejle