Oversigt

Vægter du faglighed, kvalitet og nytænkning med særlig vægt på et aktivt liv for beboere med en rehabiliterende tilgang? Møder du kollegaer, borgere og pårørende anerkendende? – Så er du vores nye kollega som vi venter på.

Vi lægger stor vægt på det samlede borgerforløb – herunder aktiv involvering af borgeren i beslutningerne.

Vi søger Social og Sundhedsassistenter, Social og sundhedshjælpere og ufaglærte med erfaring til timelønnede vagter som vil tage sig professionelt og kærligt af Kastanjehavens beboere. Du skal kunne arbejde selvstændigt, men også som en del at et team, struktureret, men også med evnen til at tænke ud af boksen. 

Vi er et hus med aktive beboere, ambitiøse kollegaer og et godt sammenhold. Vores arbejdsmiljø er godt og trygt, men vi arbejder også hele tiden med, at gøre det endnu bedre. 

Værdisættet for vores hus tager afsæt i faglighed, ansvarlighed, respekt og tillid. Vi tror på, at det gode kollegaskab udvikles i fællesskab, og at tilfredse medarbejdere er dem, der har lyst til at bidrage positivt til opgaveløsningen. Samarbejde, videndeling og faglig udvikling er for os at se vejen til en god arbejdsdag. 

https://boligtilaeldre.frederiksberg.dk/kastanjehaven 

Vi tilbyder:

  • Et job, hvor du har mulighed for stor selvstændighed i arbejdsopgaver under hensyntagen til de overordnede krav og forventninger.
  • Et godt oplærings og introduktionsprogram.
  • En spændende arbejdsplads, hvor der er plads til udvikling og udfoldelse af nye ideer, der kommer såvel borgere som personalet til glæde.
  • En høj faglighed i forhold til kerneopgaven omkring vores beboere. Du vil få kompetente kolleger med forskellige fagligheder, hvor der er fokus på optimering af opgaver og kvalitet.
  • En nærværende ledelse som støtter og vejleder i hverdagen. 
  • Et positivt arbejdsmiljø hvor samarbejde og den gode stemning vægtes højt. 

Vi kan tilbyde vagter dag, aften, nat samt weekend.

Nysgerrig? Du er velkommen til at komme forbi eller ringe for en uforpligtende snak med vores afdelingssygeplejersker Sandra Juul Andersen på tlf. 28 98 34 60 eller Charlotte Schmahl på  tlf. 28 98 34 75. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Ansøgningsfrist d. 21-05-24.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.

Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Frederiksberg Kommune