Oversigt

Brænder du for at gøre en forskel i større børn og unges liv? 
Vi søger dig, som er aktivitetsorienteret og ikke kan sidde stille!

Du har spidskompetence inden for dans/bevægelse/sport, udeliv, madlavning – eller noget helt andet, som vi ikke anede vores målgruppe havde behov for!
Har du erfaring og flair for at organisere fælleskaber med piger i aldersgruppen 10 – 17 år er dette en særlig fordel.
Du formår at tænke i inkluderende børne- og ungefællesskaber, og er typen, som gerne afprøver nyt og udfordrer plejer. Har du en anden uddannelse kan dette være relevant, dog forventer vi – uanset uddannelse og erfaring – at du kan og vil arbejde bevidst intentionelt med pædagogiske målsætninger for din praksis.    

Afdeling Østervang er 1 af 5 afdelinger i Klub Roskilde Midt. Afdelingen er fysisk placeret ved Østervangsskolen i Roskilde og hører organisatorisk og ledelsesmæssigt under Klub Roskilde Midt under Dagtilbudsloven. Afdeling Østervang har et tæt samarbejde med de andre afdelinger i Klub Midt, og der kan være arbejdsopgaver på andre afdelinger og i øvrigt på tværs af alle 5 klubområder i Roskilde Kommune. 

Vi tilbyder en arbejdsplads med ca. 35 medarbejdere, 600 fritidsklubbørn (10-13 år) på 5 afdelinger, og dertil 4 Klub Ung-afdelinger (14-17 år), opsøgende arbejde, skolesamarbejde. kolonier og wekendarrangementer.  
Vi har en bred og varieret vifte af tilbud og aktiviteter til børn og unge, og vi ønsker fortsat at udvikle disse tilbud. Vi har et tæt samarbejde med de 4 andre klubområder i Roskilde Kommune.
Kerneopgaven – børn og unges livsduelighed – kommer før alt andet og vi forpligter os til at prioritere denne. Vi sætter pædagogisk udvikling i højsædet, og vi glæder os til, at du kommer og medvirker til dette.

Du vil i høj grad få mulighed for at sætte dit eget præg på arbejdsopgaverne og udvikle nye. Stillingen er et barselsvikariat foreløbig frem til og med januar 2025, og sandsynligvis længere tid

Stillingen er på 30 timer om ugen. Timerne ligger fortrinsvis efter kl. 12 på hverdage, 1 ugentlig aften i ungdomsklub/aftenklub og lejlighedsvise weekendarrangementer.

Løn efter BUPL-overenskomst.   

Flere oplysninger:
Pædagogisk leder Trine Teglers, telefon: 2499 1377  eller klubleder Steen Egedal Nielsen, telefon: 4020 6545

Ansættelsesdato: 1. juni 2024 eller hurtigst muligt

Der indhentes børne- og straffeattest inden ansættelse.

Ansøgning sker elektronisk via “Søg stillingen” her på siden.

Rådhuset - Skole og Børn