Oversigt

Vi søger to dygtige køkkenhåndværkere til Klynge D, Radius i Vanløse. Du behøver ikke være uddannet, men du skal kunne udfylde og løfte opgaven som eneansvarlig i et institutionskøkken.

Københavns Kommune har udarbejdet en ambitiøs mad- og måltidsstrategi for kommunens børn og har indgået et samarbejde med Meyers Madhus om opgradering/optimering af køkkenerne i kommunens institutioner. Der er krav om økologisk guldmærke, og der arbejdes med klimamål, reducering af madspild samt pejlemærker for klimavenlige og sunde måltider. Det betyder, at vi arbejder med fokus på bælgfrugter, flere grøntsager og få køddage.

Ser du ovenstående som en spændende opgave og gylden mulighed for at præge vores børn med en sund madkultur, og har du mod på at arbejde inden for de udstukne rammer, er det dig, vi søger. Du skal have lyst til at arbejde med friske råvarer, klargøring og tilberedning fra bunden samt bage dit eget brød. Du har desuden mulighed for dygtiggørelse på kurser samt tæt samarbejde med klyngens øvrige køkkenpersonale. Vi har en teamkoordinator for køkkenmedarbejderne, så der er mulighed for sparring, råd og vejledning.

Du skal kunne arbejde selvstændigt, herunder varetage egenkontrol, indkøb, menuplanlægning m.m., og være indstillet på, at rengøring og opvask er en del af de daglige gøremål. Vi arbejder med e-smiley. Derfor forudsætter stillingen også vist kendskab til brug af IT i forhold til ovennævnte opgaver.

Den ene stilling er i Drivhuset på Floras Allé og er på 37 timer om ugen, mandag til fredag (gerne kl. 6.30-14.00). Her skal du lave mad til 48 vuggestuebørn og 37 børnehavebørn samt 18 voksne.

Den anden stilling er i Duetten på Højstrupvej og er på 30 timer om ugen, mandag til fredag (gerne kl. 7.00-13.00/13.30). Her skal du lave mad til 44 børnehavebørn samt 9 voksne.

Vi tilbyder dig

 • 14 dages onboardingforløb i et køkken med erfarne kollegaer
 • madlavning fra bunden med årstidens friske, økologiske grøntsager
 • højt ambitionsniveau for klargøring, tilberedning og tilsmagning
 • et engageret pædagogisk personale
 • sparring, kurser og køkkenmøder med kollegaer fra klyngens køkkener

Vi forventer, at du

 • kender de forskellige behov for kost, som børn har i alderen 0-6 år
 • har mod på at udfordre og udvikle børns smags- og madoplevelse
 • er imødekommende og har forståelse for den pædagogiske verden
 • er indstillet på at indgå i pædagogiske projekter om madlavning med børn
 • kan foretage indkøb i Kvantum og beregne nødvendigt behov for råvarer. Der vil være kurser, hvis du ikke er bekendt med indkøb gennem Kvantum.
 • har godt overblik og kan træffe selvstændige beslutninger
 • er robust, mødestabil og har gode samarbejdsevner

Det praktiske
Løn og ansættelse fastsættes efter gældende overenskomst.

Der indhentes børne- og straffeattest i forbindelse med ansættelsen. Det er en forudsætning for ansættelsen, at attesterne er tilfredsstillende i forhold til stillingen.

Stillingerne ønskes besat pr. 1. maj 2024 eller snarest muligt.

Mere information
Du er velkommen til at kontakte pædagogisk leder i Drivhuset Annette Danholm på 4220 2585, pædagogisk leder i Duetten Kasper Kjær på 2163 6242 eller teamkoordinator Christina Schau på 2939 0269 for yderligere information.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Søg via linket senest fredag den 26. april 2024
Sammen med din ansøgning bedes du fremsende et forslag til en ugemenu, hvor formiddagssnack, hovedmåltid (frokost) og eftermiddagssnack fremgår.
Samtaler vil blive afholdt løbende.

Københavns Ejendomme og Indkøb