Oversigt

Vil du arbejde i et stort it-landskab, hvor du hver dag leverer sikker og stabil drift samt digitalisering til nogle af landets bedste hospitaler? Vi søger efter den dygtigste netværks tekniker, som ønsker et meningsfyldt job med rig mulighed for at udvikle og forvalte vores driftsplatform.

Dine muligheder er mange i Digitalisering og It i Region Midtjylland
Vi er i Digitalisering og It mere end 550 medarbejdere, hvoraf de over 100 medarbejdere året rundt har ansvaret for at drifte og udvikle it til regionens hospitaler og andre enheder. Hver dag arbejder vi for at forbedre hverdagen for de mange kolleger på hospitalerne og i ambulancerne; Det kræver en masse dygtige specialister, som vi løbende er på udkig efter.

Vi vil have dig med på holdet, uanset om du er nyuddannet med et stort talent, eller hvis du har erfaring med drift af store it-systemer – men du skal brænde for netværk! 

I rollen som Netværksspecialist vil du være en nøgleperson i den daglige drift og deltage i løbende udvikling, samt sikring af vores netværks på tværs af Regionen. 

  • Du ville skulle være med til at overvåge og drifte vores netværk, samt varetage netværks og sikkerheds opgaver fra operationsstuer til vores datacentre sammen med 19 dygtige kollegaer. 
  • Bidrage til sikker og stabil drift på Region Midtjyllands sygehuse, sundhedshuse, institutioner og  datacentre, som sikrer DIGITALE LØSNINGER TIL GAVN FOR PATIENTER OG BORGERE.
  • Din kontaktflade bliver bred, og du er i direkte kontakt med arkitekter, sikkerhed, udviklere, leverandører samt gode kollegaer.

Bliver du en del af holdet, skal du bl.a. være med til at:

  • Varetage overvågning af netværk, firewalls og load balancere
  • Udføre forskellige netværks opgaver på f.eks. switche, routere og firewalls
  • Fejlsøge og udbedre, samt vedligeholde netværk 
  • Kordinere incidents og request

I netværk vil du være med til at sætte nye standarder for, hvordan vi designer vores netværksløsninger. Du skal være med til at sikre et og stabilt netværk med på nyeste teknologi.

Din profil    
Vi forestiller os, at du har en teknisk funderet baggrund, måske nyuddannet som f.eks. Datatekniker eller lignende, men det vigtigste er din erfaring og din tilgang til opgaverne. 
Gerne erfaring med Cisco, HPE og Fortinet produkter, samt med scripting/programmering, og du er måske i gang med eller har certificeringer inden for netværk.

Vi lægger vægt på, at du har erfaring med netværk og har gode samarbejdsegenskaber. 

Du får stærke samarbejdsrelationer og sunde værdier
Vi arbejder tæt sammen, og dine samarbejdsrelationer er alle tæt på, så du vil opleve en unik nærhed i jobbet. Det gør det muligt at få den nødvendige hjælp og sparring og skabe tætte bånd til kolleger og samarbejdspartnere.

En stor del af din hverdag kommer til at gå med samarbejde og rådgivning i et dynamisk miljø. Din fremtidige arbejdsplads har sunde værdier og vægter evnen til at kunne samarbejde professionelt ligeså højt som faglig kompetence.

Er du interesseret?
Kontakt områdeleder Reidar Lænø på 4038 4598 og hør mere.

Har du lyst til at komme med på holdet og bruge din dygtighed i Digitalisering og It ? Send os dit CV og en kort ansøgning, og fortæl os, hvor du ser et match til dine kompetencer.  Vi holder samtaler d. 12. juni og inden en eventuel samtale må du forvente at skulle lave en personprofil.

Forventet opstart 15. august eller efter nærmere aftale.

Digitalisering og It. Sammen om den digitale transformation – vi gør det nemmere at være ansat og bedre at være borger i Region Midtjylland.

Vi er én af landets største, selvstændige afdelinger, som arbejder med digitalisering og it. Vi er over 550 ansatte, som hver dag går på arbejde for at understøtte vores 36.000 brugere med innovative teknologiske løsninger, stabil drift og kvalificeret support på alle årets dage – døgnet rundt. 

Vi er ikke en traditionel it-afdeling. Vores mål er at være en proaktiv samskaber af brugernære digitale løsninger, som går forrest i den digitale udvikling. Vi stræber efter at fremme meningsfuld innovation og sammenhængende digitale sundhedsoplevelser, der styrker, udvikler og understøtter fremtidens sundhedsvæsen på tværs af sektorer – samtidig med at vi sikrer robust drift og god support til alle vores brugere. Digitalisering og It er hvor innovation og service mødes for at skabe en bedre og mere sammenhængende fremtid for et sundhedsvæsen i verdensklasse. 

Læs mere om, hvordan det er at arbejde hos os på vores karriereside eller få et indblik i vores hverdag på LinkedInDu kan også læse regionens digitaliseringsstrategi, som bygger på udvikling af digitale løsninger på patienternes og borgernes præmisser.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale. 

Region Midtjylland - Regionshuset Viborg