Oversigt

Genopslag

Har du en leder i maven og lyst til et arbejdsliv, hvor du selv i stor grad tilrettelægger din hverdag mellem at være synlig på gulvet og ledelsesopgaver?
Så har vi en ret unik stilling til dig som pædagog med ledelsesfunktion i vores fantastiske fritidsklub.

Stillingen som pædagog med ledelsesfunktion (PML) i vores fritidsklub er blevet ledig, og vi leder nu efter dig, som vil gå i spidsen for personalegruppen i fritidsklubben og være med til at sikre, at hverdagen fungerer og kvaliteten er høj, så vi kan tilbyde vores børn en udviklende fritid.

Vi er lige startet i en proces, hvor vi igennem et KIDSklub-forløb skal være med til at skabe en stærkere faglighed og en mere tydelig struktur for vores hverdag. Til dette har vi brug for en PML, som tør og kan være samlingspunktet for udviklingen, arbejder målrettet med at implementere en tydelig struktur og koordinere og lede hverdagen, og som følger op på aftaler og holder personalet op på aftalerne, også i en travl hverdag.

Som PML skal du være bevidst om din rolle, som synlig og aktiv PML i fritidsklubben. Det indebærer, at du er synlig i den pædagogisk hverdag, faciliterer enhedsmøder, går forrest i udviklingsprocesser, er kulturskabende og bærende, samt yder faglig ledelse og sparring over for dine kollegaer i fritidsklubben.

Vi tilbyder
Du bliver en del af et unikt fritidscenter, hvor der er brug for nye ideer, og hvor du vil opleve at få opbakning kollegialt, ledelsesmæssigt og økonomisk. Du får et stort råderum og er selv med til at planlægge store dele af din arbejdstid. Du får masser af tillid, men kollegaer og ledelse forventer også, at du tager ansvar, overholder aftaler og løser opgaver.

Vi har en mangfoldig gruppe af skønne børn, som er meget engagerede og aktive i klubbens hverdag og byder ind med aktiviteter, ideer og projekter og selv er en stor del i at udvikle og afvikle disse.

Vi har et højt fagligt niveau, men bestræber os altid på at udvikle os igennem sparring med hinanden og ledelsen. Dette understøttes også af kurser, temadage og uddannelse.

Kort fortalt kan vi tilbyde et fællesskab, hvor vi forpligter hinanden og os selv, og tager ansvar for den frihed, vi har. Vigtigst af alt, at vi tager ansvar for vores udvikling, at vi passer på hinanden, at humoren er på plads og at vi trives!

Vi søger en ny kollega, der

  • er uddannet pædagog – har du diplom inden for fritidspædagogik eller en kandidat i pædagogik, er dette også meget velkomment, men ikke en forudsætning
  • har hjertet med sig i alt
  • har lyst til daglig ledelse og være en del af den pædagogiske hverdag – og alt det, der ligger derimellem
  • er en teamspiller, der også kan arbejde selvstændigt og som er loyal over for aftaler og løser sine opgaver
  • har erfaring med eller flair for at organisere, systematisere, følge op og evaluere
  • måske har viden om og erfaring med daglig ledelse fra en stilling som daglig leder eller teamkoordinator (dog ikke en forudsætning)
  • har viden og erfaring med målgruppen
  • er indstillet på at tage på kolonier (fx Vilde vulkaner) og tage livredderbevis, deltage i kurser, temadage osv.
  • har gode it-kompetencer ift. pc og andre digitale medier, da vi arbejder i Outlook, Aula, KMD, KAS og sharepoint (du får intro/kurser i det hele)

Lidt om fritidscenteret
Fritidscenter Indre Valby består af fem fritidsklubber, et ungeværk og underværk samt et opsøgende team. Fritidscenteret dækker et område omkring Sydhavnen, Sjælør, Folehaven, Enghave og Sluseholmen og modtager primært børn fra de nærliggende skoler. Fritidscenter Indre Valby er en del af Fritidsklynge Valby/Vesterbro/Kgs. Enghave, som dækker de kommunale 10-18-års fritidstilbud i Valby. Klyngen består af to fritidscentre: FC Indre Valby og FC Ydre Valby.

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen er en fast stilling på 37 timer om ugen. Stillingen ønskes besat snarest muligt. Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst. I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattest og tager referencer.

Praktisk info
Har du lyst til en rundvisning i klubberne, kan du aftale det med PML Sarah på 3086 4462. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte pædagogisk leder Mikkel på 3044 5979.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg via linket senest søndag den 5. maj 2024
Vi holder ansættelsessamtaler tirsdag den 14. maj kl. 16.15-22.00 på Sjælørboulevard i Valby. Vi indkalder til ansættelsessamtalerne tirsdag den 7. maj inden kl. 19.00. Vi sender i forbindelse med samtalen en case, som du skal medbringe din løsning på til samtalen.

Københavns Ejendomme og Indkøb