Oversigt

Drømmer du om at arbejde i en mindre, tryg børnehave med god normering, god plads, kollegaer der i høj grad arbejder sammen i hele huset og alle er med til at skabe et højt fagligt og spændende miljø? Så skal du læse videre!

Vi er en mindre selvejende børnehave i Roskilde med plads til ca. 44 børn. Vi er fordelt på to stuer, men alle børn og voksne kender hinanden godt. Da vi er så lille et sted, arbejder vi alle sammen i det daglige og vægter et godt arbejdsmiljø meget højt.

Vi arbejder ud fra et ressourceorienteret børnesyn, og personalet har altid barnets trivsel, læring og udvikling i fokus. For os er det essentielt, at børnene oplever, de er i trygge rammer i et hus fyldt med liv, leg og læring.

Vi ser forskelligheder som en styrke og arbejder ud fra, at vi alle har forskellige behov. Vi tager udgangspunkt i børnenes zone for nærmeste udvikling, og anser det tætte forældresamarbejde som en vigtig forudsætning for det gode børneliv.

Vi bor i et ældre men hyggeligt hus med gode rum med plads til leg, fordybelse, aktiviteter og nærvær. Vi har rig mulighed for at dele børnene i mindre grupper både til lege og aktiviteter. Vi arbejder ud fra et planlagt årshjul både på stuerne og i mindre grupper. Derudover arbejder vi med Marte Meo og De Grønne Spirer.

Vi har fået muligheden for at opnormere med endnu en pædagog eller PAU med ansættelse gerne 1. juli eller senest 1. august. Stillingen er på 30-36 timer og er tidsbegrænset pt frem til 31. december 2024.

Vi ønsker en pædagog eller en pædagogisk assistent (PAU) som:

  • Ved at børnenes trivsel kommer før læring, udvikling og dannelse og vil arbejde målrettet sammen med os om, at alle børn og voksne trives og blomstre i Solsikken
  • Har noget på det pædagogiske hjerte og er dygtig til at samarbejde, kan reflektere og stille spørgsmål til nuværende og kommende praksis.
  • Er dygtig til at kommunikere både på skrift og tale med både børn, forældre, kollegaer og samarbejdspartnere.
  • Har lyst til at udvikle sig sammen med os bl.a. gennem Marte Meo.
  • Vil være med til at opretholde den gode kollegiale stemning og arbejdsmiljø.

Vil du vide mere?
Vi vil meget gerne give dig en rundvisning, og du er også velkommen til at ringe til leder Christina Søby på 4631 4711, hvis du har spørgsmål.

Ellers glæder vi os til at modtage din ansøgning samt CV og andre relevante bilag.

I forbindelse med ansættelse vil der blive indhentet børne- og straffeattester.

Vi afholder samtaler løbende. Ansøgningsfristen er 31. maj 2024 kl 12.00

Stillingen er en tidsbegrænset stilling frem til 31. december 2024.

Rådhuset - Skole og Børn