Oversigt

Kære pædagog, måske du snart er uddannet pædagog og skal ud og udforske de mange muligheder i faget eller du har erfaring og savner at prøve noget nyt. Så er vores sted en perle at komme til.

Vi er i januar 2024 flyttet ind i vores nye lækre hus. Vi leder vi efter dig, der har lyst til at omsætte din faglige viden i et mangfoldigt børnehus fyldt med skønne unger. Du behøver ikke at kunne det hele fra starten, hvis bare du har lysten og drivkraften til at gøre en positiv forskel for børnene.

En af de vigtigste opgaver hos os er at arbejde med tryghed og forældresamarbejdet, da vi er optaget af tilknytning og samspil.

Vi arbejder i små grupper hele dagen og har fokus på læringsmiljøer, der skaber tydelighed. I vores nye hus har vi fire værksteder, der understøtter dit pædagogiske arbejde og tydeligheden for børnene. Vi har fokus på samspil og relationer, når vi arbejder i mindre grupper, og tager altid afsæt i nærmeste udviklingszone.

Vi er meget strukturerede og organiserede i vores pædagogiske arbejde, og det kommer både til udtryk i vores arbejde med ugeplaner og arbejdet med SMTTE, så vores børn mødes af aktiviteter, der udvikler dem. Du behøver ikke være mønsterelev i ugeplaner og SMTTE – vi står klar med hjælp og sparring.

Om dig

  • Du er uddannet pædagog og vil gerne arbejde med en mangfoldig børnegruppe
  • Du kender dig selv og kan afstemme dig selv, bevare roen og rumme børn og familier
  • Du er nysgerrig på de børn og familier, du møder
  • Du synes, at tværfagligt samarbejde er spændende, fordi du ved, at ingen er bedst alene
  • Du vil det faglige og kollegiale fællesskab – vi de voksne er her for børnene, og det er os, der skal være fleksible i dagligdagen

Vi tilbyder en daginstitution, der vil udvikling
Vi kan tilbyde dig rig mulighed for udvikling og en masse sparring og feedback. Vi får supervision omkring arbejdet med familierne fra en ekstern supervisor. Og vi har også ekstra god forberedelsestid til udvalgte opgaver.

Vi har fokus på det tværfaglige samarbejde, og vi synes, at der er meget læring i vores samarbejde med sundhedsplejersker, psykologer, socialrådgivere og talehørekonsulenter.

Du får en plan for din start hos os, hvor du vil blive introduceret til vores faglige grundlag, og hvordan vi arbejder med børnene i hverdagen. Vores teamkoordinatorer står også for undervisning i Marte Meo, SMTTE og TOPI.

Om Ringertoften
Vi er en integreret institution for børn i alderen 0-5 år med ca. 108 børn, og vores åbningstid er fra kl. 06.00-18.00.

I vores nye hus har vi fire værksteder: vand-, krea-, mad/bage- og et natur- og scienceværkstedl, hvor vi kan boltre os. Vi har en svævebane og meget andet på vores store legeplads. Alt den plads bruger vi til at fordele os, så de voksne er nærværende med en mindre gruppe børn ad gangen.

Vil du vide mere?
Så tøv ikke med at tage fat på pædagogisk leder Anja Lund Persson på 3045 2327. Du kan også besøge vores hjemmeside: Ringertoften (aula.dk)

Ansættelsesvilkår
Stillingen er et barselsvikariat på som udgangspunkt 37 timer om ugen med start den 1. juni 2024 eller snarest derefter.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til kvalifikationer og gældende overenskomst mellem kommunen og den relevante faglige organisation.

I København får du desuden en bedre løn som uddannet pædagog end i de fleste kommuner. På www.kk.dk/paedagogloen kan du se, hvor meget man tjener som uddannet pædagog i Københavns Kommune.

I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattest samt referencer.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg via linket senest mandag den 27. maj 2024.

 

Københavns Ejendomme og Indkøb