Oversigt

Da en af vores garvede pædagogmedhjælpere ønsker at prøve noget helt andet, får vi en stilling ledig i en af vores vuggestuegrupper. Vi ønsker at ansætte en pædagog, så der vil være to pædagoger og en pædagogmedhjælper fast på stuen.

Er du den pædagog, der vil bidrage med at udvikle vores legemiljøer, så alle børn får mulighed for at være med? Vi har brug for en initiativrig kollega, der samtidig kan skabe ro, omsorg og stabilitet for vores yngste børn. Vi er ikke optaget af, om du er nyuddannet eller har mange års erfaring, vi ønsker os en kollega med lyst til at give vores børn en dag med fokus på trivsel, læring og udvikling.

I Børnehuset Multiverset er vi i en proces, hvor vi arbejder meget med struktur og organisering i hele huset. For at lykkes med vores kerneopgave arbejder vi med tydelige rammer og en klar struktur for hverdagen. Vores udviklingsplan har afsæt i legen og i relationsarbejde, så det skal du have lyst til at udvikle sammen med os.

Vores ønsker til dig
Du er selvfølgelig uddannet pædagog. Som vi allerede har skrevet, så har vi brug for dig, der er stærk i relationsarbejdet både til forældre og børn, dig, der kan igangsætte lege, men også er optaget af at følge børnenes spor. Vi tilbyder en stilling på 37 timer om ugen, men med mulighed for færre timer, hvis det ønskes.

Hvad kan vi tilbyde dig?
Du får fagligt motiverede og engagerede kollegaer, der er optaget af kerneopgaven omkring børnene. Der er en god stemning i huset, og alle bakker om vores processer og beslutninger i huset. Vi er åbne og imødekommende over for nye kollegaer.

Om Multiverset
I Multiverset har vi fire vuggestuegrupper, tre børnehavegrupper og to basisgrupper, så både børn og voksne hos os er vant til forskellighed og arbejder med rummelighed og anerkendelse. I det pædagogiske arbejde bruger vi TOPI og handleplaner, som også er en del af opgaven. Vi hjælper dig, hvis du ikke tidligere har erfaringer med at arbejde med dette.

Vuggestuen er organiseret i teams, så vi på den måde kan gøre brug af hinandens kompetencer og hjælpe hinanden i hverdagen. Vi har omkring 130 skønne børn i huset, vi er 30 dedikerede medarbejdere med meget forskellige sammensætning i både alder og erfaring, og vi har to ledere. Vi bruger vores nærmiljø, men vi er også tæt på metrostation og kan nemt komme rundt. Vi bor tæt på Amager Fælled og har derfor masser af muligheder for at inddrage naturen.

Ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Som led i ansættelsesprocessen indhenter vi referencer samt børne- og straffeattest.

Har vi vakt din interesse?
Hvis du har spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte pædagogisk leder Carina Boye på 2116 7701.

Du er også meget velkommen til at komme for at få en uformel samtale og se vores hus, inden du søger.

Vi ser vi frem til at modtage din ansøgning, CV og uddannelsesbevis.

Søg via linket senest onsdag den 24. april 2024
Vi holder løbende samtaler.

Københavns Ejendomme og Indkøb