Oversigt

Børnehuset Peder Lykkes Vej på Amager søger en pædagogmedhjælper til børnehaven.

Børnehuset Peder Lykkes Vej, består af tre vuggestuegrupper og tre børnehavegrupper. Ud over de tre faste medarbejdere på hver stue, har vi fået ekstra midler til personale og søger derfor en medhjælper til børnehaven.

Personalegruppen er stabil, og udgør tilsammen en gruppe, der arbejder tæt sammen for at give børnene de bedste muligheder for trivsel og udvikling.

Børnehuset Peder Lykkes Vej har et tæt samarbejde med forældregruppen, som er aktive, tilfredse og deltagende.

Vi har gode fysiske rammer både inde og ude, vi ligger tæt på et stort legeområde i Urbanplanen, og vi har selv en stor nybygget legeplads.

Lidt om dig
Du er en nærværende og engageret pædagogmedhjælper, der gerne vil lære og der ude på noget. Du ser først og fremmest børnenes ressourcer og støtter dem i deres udvikling. Du ser muligheder i at arbejde ud fra børnenes forskellige behov, og du tilføjer og udvikler. Samtidig ser du forældresamarbejdet som et vigtigt redskab i forhold til barnets trivsel. Du ser dig selv, som en vigtig spiller i arbejdsfællesskabet i det daglige, både på stuen og i hele institutionen. Du formår at arbejde selvstændigt, men ved også at faglig sparring og refleksion er med til at udvikle både dig og dine kollegaer – og ikke mindst børnene.

Lidt om klyngen
I vores klynge har vi lavet fælles pædagogiske principper, der sætter rammen for vores pædagogiske arbejde, men med plads til mangfoldighed i de enkelte institutioner. Vi samarbejder om udviklingen af Den Styrkede Pædagogiske Læreplan og har et tæt samarbejde med fokus på børns sproglige udvikling. Vi arbejder målrettet med fælles faglig udvikling i klyngen. Der afholdes blandt andet fælles foredrag med fokus på både kernopgave og arbejdsfællesskab.

Vi håber, at vi har vagt din nysgerrighed og ser frem til at modtage en ansøgning fra dig.

Hvis du vil vide mere om stillingen. er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Maja Thaning på 2177 3869 eller klyngeleder Hanne Viinblad på 2398 8571.

Lidt praktisk info
Ansættelsesdato: 1. maj 2024 eller hurtigst muligt

Arbejdstid: 37 timer pr. uge.

Åbningstider: mandag-fredag kl. 6.45-17.00.

Adresse: Peder Lykkes Vej, 2300 København S.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og eventuelt uddannelsesbevis.

Vi indhenter referencer samt straffe- og børneattest som led i ansættelsesprocessen.

Søg via linket senest tirsdag den 23. april 2024

Københavns Ejendomme og Indkøb