Oversigt

Trives du med fagligt stærke og omsorgsfulde kollegaer? Har du lyst til at gøre en forskel for børnene i vores daginstitution? Så bliv en del af Trille Tumle, hvor du får:

  • En arbejdsplads og kollegaer der bekymrer sig om dig og din trivsel
  • En høj grad af frihed i dit arbejde – vi har tillid til vores medarbejdere
  • Rig mulighed for bevægelse, leg og sjove aktiviteter med nysgerrige børn
  • Et arbejde du udvikler dig i med mulighed for videreuddannelse

Velkommen til Trille Tumle

Trille Tumle er en ny integreret daginstitution med ca. 88 børnehavebørn og 48 vuggestuebørn. Denne stilling er primært placeret i vores vuggestue.

Du bliver en del af et fagligt og professionelt pædagogisk miljø, der hver dag gør sit bedste for at skabe en tryg og lærerig hverdag for børnene. Det mærker du bl.a. gennem den store andel af pædagoger og de professionelle samarbejdspartnere, som med stor erfaring samarbejder ind i praksis.

Vi bruger vores nye store legeplads hele tiden. Den rummer mange legemuligheder og er indrettet med læringsmiljøer, der får kroppen i bevægelse og børnene til at sanse. Vi er hele tiden på arbejde med at opbygge et dagtilbud med fokus på det gode børneliv og kollegaskab – og vi vil gerne have dig med på den rejse.

Hvem er du?

Du har en PAU uddannelse eller er motiveret for at arbejde børn og deres læring. Det vigtigste for os, er at du har mod og lyst til at arbejde med Nest-principperne sammen med os, og kan se dig selv som en del af vores hus. Desuden ser vi gerne, at du har flair for at arbejde med børn, en stor portion gå-på-mod og en positiv tilgang til opgaveløsningen.

Derudover håber vi at høre fra dig, der: 

  • Kan indtænke børneperspektivet i de pædagogiske aktiviteter
  • Tager initiativ til at løse opgaver og starte aktiviteter op
  • Bidrager aktivt til det gode og tillidsfulde arbejdsmiljø
  • Bruger sprogarbejdet i en stor del af hverdagen

Vi tager godt imod dig, og et fagligt og professionelt team vil klæde dig godt på til opgaven og understøtte dig med de bedste betingelser, så du kommer godt fra start både fagligt og socialt.

Ansøgningsfristen er d. 29. maj 2024.
Vi holder løbende ansættelsessamtaler. 

Ansøgning, CV, og relevante dokumenter sendes elektronisk via kommunens e-rekrutteringssystem.

Yderligere information

Bussen kører lige til døren, så det er nemt at komme til og fra arbejde.

Jobbet er på 37 timer/ugen, med ansættelse hurtigst muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

Hvis du har spørgsmål…
 til jobbet, dagligdagen eller noget helt tredje er du meget velkommen til at kontakte Pædagogisk leder Christine Blum på 21 63 11 52. 

Vi ser frem til at høre fra dig 😊

Høje-Taastrup Kommune Rådhuset