Oversigt

Kan du se dig selv arbejde i en kommune med en skøn blanding af land og by og i en organisation præget af højt til loftet?

Så er du måske vores nye kollega i Gribskov Kommunes Helhedspleje.

Vi har en spændende stilling som planlægger, hvor du vil varetage specifikke planlægningsopgaver samtidig med at du er tæt på praksis.

Hos os får du mulighed for at udvikle dine kompetencer og dit talent for koordinering, både på jobbet og gennem intern og ekstern kompetenceudvikling. Du får gode kollegaer, som glæder sig til at byde dig velkommen, og engagerede kollegaer som er parate til at give dig sparring og hjælpe dig på vej i dit nye job.

Du vil opleve, at vi vægter et godt arbejdsmiljø og et stærkt tværfagligt samarbejde, fordi vi tror på, at det giver engagerede medarbejdere og de bedste resultater for borgerne.

Hvad indeholder jobbet?

Du bliver en del af en tværfaglig gruppe bestående af en planlægger, social- og sundhedshjælpere, husassistenter, social- og sundhedsassistenter, farmakonomer og sygeplejersker. Vi vægter faglig sparring og triage højt, og vi samarbejder målrettet på at skabe en god arbejdsplads med fokus på faglighed, kvalitet og udvikling. Som ny medarbejder i Helhedsplejen vil der blive taget godt hånd om dig, og du vil modtage en grundig introduktion i opstarten.

Som planlægger hos Gribskov Kommune vil du bl.a

 • have rig mulighed for medindflydelse på tværs af organisationen
 • indgå i et grundigt introduktionsforløb
 • opleve at kompetenceudvikling vægtes højt
 • blive en del af et stærkt kollegialt fællesskab.

Vi mangler dig, der

 • er uddannet social- og sundhedsassistent med erfaring inden for faget
 • formår at holde overblik og løse udfordringer, selv i pressede situationer
 • har en interesse for planlægning og er nysgerrig på, og opsøgende omkring, planlægning og indsatser
 • formår at bidrage til det gode arbejdsmiljø og har lyst til at være en del af et team med plads til alle
 • har flair for borger-/pårørendekontakt via. telefonen samt det tværfaglige samarbejde med andre instanser (visitation, læger, m.m.) og det interne samarbejde
 • gerne har erfaring fra planlægning i hjemmeplejen- dette er dog ikke et krav, men du skal dog have flair for IT og meget gerne kendskab til Nexus FSIII
 • brænder for faget og indgår i et konstruktivt samarbejde med dine kollegaer
 • har en positiv tilgang og let til smil.

Helhedsplejen i Gribskov Kommune

Helhedsplejen er den stolte indehaver af fagligt stærke medarbejdere, der med stort gåpåmod og engagement leverer hjemmepleje og sygepleje af høj kvalitet til borgerne.

Gribskov Helhedspleje er fordelt på tre lokationer i henholdsvis Helsinge, Græsted og Gilleleje. Du vil have fysisk fremmøde i Helsinge.

Vi arbejder ud fra en sundhedsfremmende og rehabiliterende tilgang, hvor vi støtter borgerne i at blive medansvarlige for eget liv med udgangspunkt i deres egne ressourcer og behov. Vi støtter hinanden i arbejdet og vi tilstræber hele tiden at være i trit med udviklingen på området. Dette viser sig ved, at vi er en arbejdsplads med fokus på faglig udvikling.

Yderligere oplysninger

Har du lyst til at høre mere?

Vækker dette din nysgerrighed, og har du eventuelt lyst til en kaffeaftale, hvor du kan høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte distriktsleder i SYD Katarzyna Darling på telefon 72 49 98 93.

Løn- og ansættelsesvilkår

Der medfølger mange rettigheder og fordele ved at være ansat i det offentlige, som f.eks. overenskomstforhandlet løn, gode pensionsordninger, sjette ferieuge, særlig feriegodtgørelse, barsel med løn, to årlige omsorgsdage pr. barn under syv år og overenskomstbestemte seniordage.

Tiltrædelse efter aftale.

Løn og ansættelsesvilkår vil være efter gældende overenskomst, med mulighed for forhandling ud fra kvalifikationer.

Stillingen i dagvagt er på 37 timer i tidsrummet fra 6.30 til 15.30, med fri weekender og helligdage.

Ansøgningsfrist og samtaler

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest 24. maj 2024.

Samtaler vi blive afholdt 27. maj 2024.

Holder du – lige som os – meget af at hjælpe andre mennesker, så glæder vi os til at høre fra dig.

 

Ansøgninger modtages kun elektronisk via knappen ‘Søg stillingen’.

Gribskov Kommunes værdier
Åbenhed · Tillid · Respekt · Deltagelse · Mod · Fleksibilitet

Alle oplysninger vil blive behandlet fortroligt og i overensstemmelse med regler for beskyttelse af personfølsomme oplysninger.

Ansøgningsfrist: 24. maj 2024

Gribskov Rådhus