Oversigt

Motiveres du af en selvstændig stilling, hvor du tager ansvar for din egen succes og herigennem oparbejde solide relationer og skaber nysalg? Så er du måske vores nye Key Account Manager.

FK Distribution er Danmarks største leverandør af fysiske tilbudsaviser og magasiner til de danske forbrugere. Vi har ambitioner om at vækste og udvikle forretningsområdet for magasin og Direct mail omdeling yderligere, hvorfor vi søger en udpræget ambitiøs og kommercielt indstillet Key Account Manager, der bliver drevet af at skabe nysalg gennem relationsskabende salgsindsatser.

Du tilbydes
Et salgsjob med selvstændigt ansvar for at opbygge og udvikle salget i din egen kundeportefølje. Du får ansvar for at udvikle nye kunderelationer og herigennem udbygge din egen kundeplatform samt sikre en positiv udvikling af værende kunder. Du bliver en del af et salgsteam på 3 dygtige og engagerede kollegaer på vores lokalkontor i Taastrup, som du kan sparre og verdensdele med. Dine primære ansvarsområder bliver at:

 • Sælge distribution af Medlemsmagasiner og Direct Mails
 • Udarbejde og eksekvere salgsplaner som sikre opnåelse af eget salgsbudget.
 • Afdække og analysere kundernes behov, rådgive og finde løsninger så salgsmuligheder vindes.
 • Pleje, vedligeholde og udvikle eksisterende kunder
 • Planlægge og gennemføre målrettede salgsaktiviteter og kampagner overfor nye målgrupper og kundesegmenter
 • Bidrage til samarbejde og vidensdeling på tværs af salgsteam

Om dig
Du er en målrettet og handlekraftig sælger, der arbejder vedholdende med udvikling af din kundeportfølje. Du har salgserfaring fra distributions- og printbranchen og/ eller reklame- og mediebranchen. Du fremstår troværdig og er skarp til at vejlede kunderne, om hvordan deres behov bedst kan blive dækket deres mediesammensætning og fordeling af ydelser på markedsføring.

Jobbet er for dig der:

 • Har mindst 3-5 års dokumenteret succes med opsøgende salg
 • Er resultatorienteret og trives med synlige mål og faste deadlines 
 • Er struktureret og proaktiv, og formår selvstændigt at prioritere
 • Har en troværdig adfærd og tillidsfuld fremtoning, som du bringer i spil i dine kundevendte aktiviteter
 • Er en dygtig kommunikator og velformuleret på dansk i både skrift og tale
 • Er vant til at dokumentere dit arbejde i CRM
 • Trives i et ambitiøst og uhøjtideligt arbejdsmiljø

Stillingen kræver mange personlige kontakter i form af møder, telefonsamtaler og mails til kunderne for at kunne drive salgsprocessen, og det er derfor nødvendigt, at du har et højt aktivitetsniveau samt et godt overblik. 

FK er eksperter
Og vi brænder for det, vi laver. Du vil blive en del af en fremadskuende og entusiastisk virksomhed, der er midt i en rivende udvikling. Hos os er der højt til loftet, og vi har et dynamisk arbejdsmiljø, hvor tingene går stærkt. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med sundhedsforsikring og pensionsordning, som matcher dine kvalifikationer. 

Arbejdsstedet er i vores moderne kontormiljø i Taastrup tæt ved stationen. Vi sørger selvfølgelig for forplejning med en lækker frokost- og frugtordning, torsdagskage og kaffe ad libitum fra vores café, træningsfaciliteter i eget motionsrum samt diverse fællesarrangementer. Vil du lære mere om FK Distribution, så klik ind på vores hjemmeside fk.dk

Interesseret?
Send en motiveret ansøgning sammen med dit CV og dokumentation for tidligere opnåede salgsresultater. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Salgschef Kenneth Klaschka på telefon 4062 2084. Samtaler afholdes løbende og tiltrædelse er hurtigst muligt.

FK Distribution