Oversigt

Rosahaven på Østerbro søger pædagoger til vuggestuen.

Børneinstitutionen Rosahaven består af 46 børnehavebørn og 36 vuggestuebørn, samt 46 udflytterbørn. Stillingerne er til vores vuggestueafdeling og er som udgangspunkt på 35 timer ugentligt.

Vi bor centralt på Østerbro, har skønne indendørs og udendørs arealer at boltre os på samt to store legepladser med buske, træer, små oaser og gemmesteder med rig mulighed for at få jord under neglene, blæse sæbebobler, undersøge snegle og orme, synge, danse og tumle omkring. Derudover drager vi ofte på tur mod Fælledparken og andre åndehuller i nærmiljøet.

Personalegruppen består af dygtige kvinder og mænd, og du vil i Rosahaven opleve en rar stemning, smil på læben og plads til grin. Udover det har vi et godt samarbejde med de andre institutioner i klyngen og forskellige udvalg på tværs, som du kan blive en del af.

Der lægges stor vægt på, at både aktiviteter og hverdagens rutiner er vigtige for, at alle børn har aktive og meningsgivende deltagelsesmuligheder. Vi tager leg alvorligt og er lige nu i gang med at udvikle vores fysiske miljøer, så børnene får endnu flere legemuligheder.

Vi ved, hvor vigtigt det er at have det sjovt og trygt, for at mennesker kan trives og udvikle sig, og vi arbejder derfor i små børnegrupper med faste voksne hver formiddag. Tryghed er vigtigt, så vi giver et opmuntrende smil, et kram og en varm hånd at holde i, når et barn skal mestre noget nyt.

Din profil
Du kan være nyuddannet eller du kan have mange års erfaring som pædagog. Det er din tilgang til børnene og din interesse for udvikling af det pædagogiske arbejde, der er vigtig for os.

Vi ønsker os et ansvarsbevidst pædagogisk menneske, som vil arbejde professionelt og engageret med pædagogisk planlægning i mindre børnegrupper, og som

  • har engagement og interesse i børns udvikling og kan se livet fra barnets perspektiv
  • har en nysgerrighed på barnets intentioner
  • har interesse for læringsmiljøer og æstetiske børneomgivelser
  • lægger vægt på et anerkendende relationsarbejde fyldt med nærvær, kram og sprogunderstøttelse i børnehøjde
  • har personligt overskud, er løsningsorienteret og kan tage udfordringer med et glimt i øjet

Hvis du vil vide mere om os, så besøg vores hjemmeside på Børneinstitutionen Rosahaven (aula.dk)

Børneinstitutionen Rosahaven er en del af Indre By/Østerbro Klynge F (IBØ F), som ligger på Østerbro. Klyngen består af otte enheder med mere end 550 børn i alderen nul til seks år samt ca. 170 medarbejdere. Ledelsesteamet består af otte pædagogiske ledere og en klyngeleder.

Klyngens samarbejde er velfungerende, og vi arbejder sammen om at fremme og vedligeholde en høj pædagogisk faglighed i vores enheder.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny løn. Der indhentes straffeattester samt reference fra tidligere arbejdssted.

Stillingen er med opstart den 1. august 2024.

Ansættelsesområdet er København Kommunes Børne- og Ungdomsforvaltning.

Yderligere oplysninger
Ønskes information om stillingerne, kan pædagogisk leder Laila Strøm kontaktes på 2962 6029 eller via mail: [email protected].

Søg via linket senest fredag den 31. maj 2024

Københavns Ejendomme og Indkøb