Oversigt

Dagli’Brugsen Parcelvej

 

Da vores nuværnde salgsassistent stopper søger vi nu en ny kollega.  

Dagli’Brugsen Parcelvej er områdets lokale dagligvarebutik, med masser af glade stamkunder.

 

Vi er 17 engagerede kolleger i alle aldre, som glæder os til at byde dig velkommen.

 

 

Om jobbet
I tæt samarbejde med butikkens øvrige medarbejdere sikrer du, at butikken altid fremstår frisk, indbydende og salgsklar. Du er med til at klargøre butikken til forskellige sæsoner, som f.eks. jul, påske, mv. Alle medarbejdere bidrager til at sætte kunden i fokus og yde en helt særlig kundeservice. Vi sætter trivsel højt, og ønsker os en kollega, som er i besiddelse af humor og en positiv indstilling. 

 

De daglige opgaver består af:

 • Kassebetjening
 • Kundebetjening
 • Vareopfyldning
 • udlevering af gls pakker
 • Gennemførsel af åbne- og lukkerutiner
 • Sørge for vores kasseområde er salgsklart

 

Stillingen indebærer, at du selvstændigt er ansvarlig for lukning af butikken 1 gang om ugen.

 

Vi tilbyder

 • En stiling på 33 eller 37 timer om ugen 
 • En afvekslende hverdag hvor 2 dage aldrig er ens
 • Weekend arbejde hver 3 uge
 • Gode kolleger som sætter samarbejde og trivsel højt
 • Udviklingsmuligheder via Coops omfattende uddannelsesprogram
 • Medarbejderbonusordning
 • Mulighed for at leje ferieboliger i såvel DK som i udlandet til attraktive priser via Coop Ferie.

 

Om dig
Vi forventer, at du er udadvendt, synlig og imødekommende overfor kunderne. Du har interesse i købmandskabet og nysgerrig efter at lære endnu mere om salg og indtjening. Du evner at planlægge og prioritere de daglige opgaver, som du udfører selvstændigt og effektivt. Du tager ansvar for opgaverne og følger dem helt i mål.

 

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte Uddeler Ole Søndergaard på telefon 45420270 – eller kig forbi butikken til en snak.

 

Send din ansøgning via ”Søg Job” senest den 19. maj 2024. samtaler bliver holdt løbende så send din ansøgning afsted og du hører fra mig. 

 

I Dagli’ Brugsen går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

I Dagli’Brugsen er vi tættere på kunderne
Dagli’Brugsen er den lokale købmand og et vigtigt aktiv i de byer, vi er repræsenteret. Vi nyder fordelene af at være en del af en kæde samtidig med, at vi kan drive butikkerne med fokus på lokale initiativer, lokale varer, osv. Og så er vi en vigtig brik i byens liv – vi både støtter og tager initiativ til lokale arrangementer, som giver et twist i det daglige arbejde. Vi er desuden mindre butikker med et rigtig godt sammenhold, hvor hver medarbejder får meget ansvar, og hvor vi hjælper hinanden med alle opgaver.
Bliver du ansat i Dagli’Brugsen bliver du en del af Coop-familien. I Coop er vi 40.000 medarbejdere og har 1000 butikker. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop.

Coop Danmark A/S