Oversigt

Er du passioneret omkring børn med særlige behov og interesseret i at sikre dem et stimulerende fritidstilbud? Har du ledelseserfaring eller et ønske om at udforske ledelsesområdet? Så kan du være vores kommende SFO-leder på Specialskolen!

Hvem er vi?

Specialskolen i Lolland Kommune blev etableret i 2020. Vi har omkring 80 medarbejdere og 150 elever og er en del af Skole- og dagtilbudssektoren i Lolland Kommune. 

SFO-tilbuddet er en lille enhed, men vores elever har forskellige behov, herunder generelle indlæringsvanskeligheder, sociale/miljømæssige udfordringer, autismediagnoser samt fysiske eller psykiske funktionsnedsættelser. På grund af børnenes forskellige behov kræver det løbende styring, koordination og fokus på ressourceudnyttelse. Et tæt samarbejde med skolen er afgørende for at sikre en optimal udnyttelse af personalets ressourcer.

Du vil indgå i skolens ledelsesteam sammen med en skoleleder, souschef/afdelingsleder og to afdelingsledere. Skolelederen vil være din nærmeste overordnede.

 Du kan finde en kort beskrivelse af vores afdelinger på Specialskolens hjemmeside (specialskolenlolland.aula.dk)

Hvem er du?

Som SFO-leder vil drift, koordination og planlægning udgøre en stor del af dine opgaver. Du vil være ansvarlig for den daglige personaleledelse, herunder årlige medarbejderudviklingssamtaler og ansættelse af personale.

Det er vigtigt, at du brænder for at sikre et meningsfuldt fritidstilbud til børnene og er motiveret for at få det lille SFO-tilbud til at fungere optimalt i hverdagen.

Du er enten pædagog eller besidder en anden relevant baggrund. Du kan være ny inden for ledelsesområdet eller have erfaring som leder.

Som SFO-leder vil du have en central rolle i skoledelen. Du skal være med til at styrke samarbejdet og de pædagogiske indsatser både i skolen og i SFO’en. Samarbejdet mellem skole og SFO er afgørende for at sikre en sammenhængende og helhedsorienteret indsats for børnene. Du vil derfor arbejde tæt sammen med skolens ledelsesteam og personalet for at sikre en integreret og koordineret tilgang til børnenes trivsel og udvikling. Din indsats vil bidrage til at skabe et miljø, hvor børnene oplever sammenhæng og kontinuitet i deres daglige liv på Specialskolen.

Vi kan tilbyde

En fuldtidsstilling, som er spændende og meningsfuld, samt muligheden for at udforske eller udvikle dine ledelseskompetencer. Som leder i Lolland Kommune forventes det, at du enten har eller ønsker at gennemføre en diplomlederuddannelse.

Specialskolen Lolland har gennemgået en udfordrende opstart, men vi er ved at finde vores ben, og vi arbejder målrettet på at definere den kultur, der skal kendetegne os. Vi tror på alle vores børns potentiale og arbejder for at udvikle det bedste i dem. Det samme børnesyn skal afspejles i SFO’en, hvor vi stræber efter at give børnene en meningsfuld fritid.

Vi ser frem til at få dig med på rejsen og glæder os til at se, hvad du kan tilbyde!

Løn og ansættelsesvilkår

Lønnen fastsættes efter gældende overenskomst og principperne om lokal løndannelse.

Yderligere information

Du er velkommen til at kontakte skoleleder Vikki Jensen på 24 20 95 17 for yderligere information.

Ansøgningsfristen er tirsdag den 28. maj 2024 kl. 23.59.

Ansættelsesudvalget udvælger kandidater til samtale onsdag den 29. maj. De udvalgte kandidater får besked samme dag.

Samtalerne finder sted den 30. maj 2024. 

Kandidater der går videre til anden samtale, vil blive bedt om at gennemføre en personprofilanalyse.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

 

Lolland Kommune Administrationsbygningen Maribo