Oversigt

Social og sundhedshjælper til borgernært meningsfyldt arbejde søges.

Vi er en spændende arbejdsplads og en kommune i rivende udvikling. Som resten af landet, får vi flere, særligt ældre og komplekse borgere, der har brug for vores pleje, omsorg og støtte.  Bruger du din faglighed til at inddrage borgerens ressourcer? Formidler du viden og kompetencer til dine kollegaer til gavn for borgeren? Hvis ja, så vil vi med glæde høre fra dig.

Er du social- og sundhedshjælper så kan vi nu tilbyde en stilling som udekørende dagvagt på 32 – 37 timer med opstart pr. 1 juni eller snarest derefter.  Du har mulighed for at vælge mellem weekendvagt hver 2. eller 3. weekend.

Vi søger dig som:

  • Er en god kollega og vægter det gode samarbejde, så borgerne oplever tryghed og harmoni ved vores besøg
  • Er glad for at arbejde med ældre mennesker og har en rehabiliterende tankegang
  • Er mødestabil
  • Har en god dialog/kontakt med borgere/pårørende

Her hos os får du

  • En arbejdsplads med fokus på kvalitet og udvikling
  • Stor indflydelse på eget arbejde
  • Et oplæringsforløb med udgangspunkt i dine kompetencer

Du skal være med til at sikre, at ’’vores’’ borgere har et værdigt liv
Vi har fokus på det enkelte menneske og når vi yder pleje og omsorg til ’’vores’’ borgere, bruger vi den rehabiliterende tilgang med fokus på ressourcer frem for begrænsninger.
For at udvikle den primære pleje, og sikre, at vi har kompetencer til de mere komplekse forløb, tilbyder vi kurser og efteruddannelse.

Du skal være med til at sikre, at vi hele tiden gør vores bedste
Som medarbejder hos os, skal du være med til at sikre, at vi er en arbejdsplads med fokus på kvalitet og udvikling. Samtidig er det vigtigt, at du er positiv, stabil, og har fokus på både et fagligt og et socialt godt miljø og fællesskab.

Om os
Vores udekørende plejegruppe dækker by og landområder omkring Haslev i dag- og aftentimerne, i nattevagten dækkes hele Faxe Kommune.

Vil du havde indflydelse på dit arbejde og en dagligdag i et socialt godt miljø og fællesskab?

Så send din ansøgning til os hurtigst muligt, vi holder samtaler løbende, hvorfor du meget gerne må skrive hvornår en samtale kunne passe ind i din kalender.

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, så kontakt distriktsleder Heidi Binderup tlf. 21247537

 

 

Faxe Kommune, Rådhuset, Frederiksgade 9