Oversigt

Hvis du har lyst til at gøre en forskel for kommunens ældre og/eller sårbare borgere, så leder vi lige nu efter sommerferieafløsere.

Nogle af Kolding Kommunes borgere har brug for hjemmehjælp alle årets 365 dage, både om dagen, aftenen og natten.
Inden længe står sommerferien for døren, og vi ønsker, at vores faste personale kan holde ferie, så derfor søger vi efter kompetente afløsere.

Hvad laver vi i hjemmehjælpen?

Vi søger sommerferieafløsere, som kan yde borgerne praktisk hjælp og personlig pleje i eget hjem. Du vil få en afvekslende arbejdsdag, hvor du kommer til at møde både borgere, deres pårørende og ikke mindst dine kolleger i hjemmehjælpen. Vi har i alle hjemmehjælpsgrupper et stort fokus på, at alle er klædt på til de opgaver, der skal udføres. Derfor prioriterer vi også, at du får en god oplæring, hvor der er plads til, at vi ikke er ens, men vi ved noget forskelligt og lærer på forskellig måde.

Din arbejdsplads bliver i borgernes hjem, hvor du skal hjælpe med både personlig pleje og praktiske opgaver, men også være med til at give borgerne en god dag. Derfor er det vigtigt at du møder borgerene med smil og tålmodighed.

Hvad skal du kunne?

Vi tænker der er mange veje til at blive sommerferieafløser hos os. Måske er du i gang med en uddannelse rettet mod sundhedssektoren, måske har du allerede arbejdet inden for området, eller måske er du bare interesseret i gøre en forskel for ældre og/eller sårbare borgere.

Vi har brug for at du kan arbejde primært er i hovedferien fra 1. maj til 30. september, dog med flest timer i skolernes sommerferie. Hvor mange timer om ugen og hvilke dage du arbejder, får du selv indflydelse på – så du kan kombinere det med dine andre aktiviteter. 

Vi forventer naturligvis, at du er empatisk, imødekommende og mødestabil, da borgernes hverdag afhænger af, at du kommer og yder en indsats.

Hvad kan vi tilbyde?

Du vil hos os få et spændende og meningsfyldt feriejob med god løn, stor fleksibilitet og livsbekræftende arbejdsopgaver.

Løn: indplacering iht. SOSU-overenskomsten, efter relevant uddannelse og erfaring.
For ufaglærte er timelønnen 138 kr./time. Hertil kommer feriepenge og tillæg for arbejde weekend eller aften.

 

I Kolding Kommune er hjemmehjælpen delt ind i otte grupper, som hver dækker et afgrænset geografisk område. Du vil blive tilknyttet én gruppe.
Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte hjemmehjælpslederne på telefon eller mail

Bramdrupdam, Lone Aaskov, tlf. 29 22 60 70, [email protected]
City, Karina Filtenborg, tlf. 24 75 51 43, [email protected]
Domhusgade, Ruben Skov, tlf. 24 75 71 72, [email protected]
Munkevænget, Connie Lysholm Jensen, tlf. 29 22 60 73, [email protected]
Niels Bohrs Vej, Marianne Due, tlf. 29 22 60 74, [email protected]
Seest, Maiken Lindstrøm, tlf. 29 22 60 75, [email protected]
Taps, Marianne Skals, tlf. 29 22 60 76, [email protected]
Vamdrup/Lunderskov, Lone Termansen, tlf. 29 22 60 77, [email protected]

Vi indkalder løbende til samtaler i takt med at vi får ansøgningerne. Jo hurtigere du skriver, jo hurtigere kan du komme i betragtning til et spændende sommerferiejob. Hvis det kan passe dig, er der mulighed for at starte hurtigt.

 

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.

Kolding Kommune opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kolding Kommune Rådhuset