Oversigt

Vi søger en faglig dygtig og engageret SSA til nattevagt, fordelt på 7-7 i lige uge, som har det store overblik.  EN SSA der har lyst til at styrke vores tværfaglig arbejde og kan lide forskelligheder i sit arbejde.

Skovsminde er et privat plejecenter, med 57 beboere, fordelt på 5 afdelinger, hver med fælleskøkken, dagligstue og stor altan eller terrasse. I hjertet af centret findes cafe, samt lokaler til terapeutisk træning og dagcenter. Vi er 103 passionerede medarbejdere, hvoraf nogle er vores faste vikarer. Der er 2 personaler i nattevagt.

Om dig.

Vi søger dig, der ligesom os, vil være med til at ændre på rammerne og skabe de bedste forudsætninger for vores beboer gennem en faglig og hjemlig omsorg. Dig som har lyst til at højne fagligheder og give læring til SSH- og vikar.

Desuden forstiller vi os, at du kan:

  • Yde beboer pleje og behandling i overensstemmelse med gældende retningslinjer og instrukser
  • Har kendskab til Palliation pleje.
  • Kan tag styringen på opgaven og følge den til dørs.
  • Bidrage til en effektiv og udvikling i tværfagligt samarbejde og arbejdsgange.
  • Har flair for IT og erfaring med Nexus journalføring.
  • Du har gode kommunikations- og formidlingsevner, både på skrift og i tale.
  • Dokumentere og rapportere om borgens tilstand og behandling.
  • Bidrage til et trygt arbejdsmiljø med faglig sparring i højsædet.

Omsorgscenter Bakkebo og Skovsminde har fælles bagvagt af sygeplejerske om natten.

Som medarbejder i Altiden, får du gode forhold, der indebærer overenskomst med DSR. Derudover får du adgang til sundhedsforsikring og diverse rabatordninger. Og, fordi din arbejdsglæde er vigtig for os, tjekker vi jævnligt op på din trivsel – så vi sikrer en god balance i din hverdag.

Ansøgning.

Har du spørgsmål til stillingen, eller ville du høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye sygeplejerske? Er du velkommen til at kontakte afdelingsleder, Dorte Baundal på tlf. 52130100

Ansøgningsfrist: 16/5-24

Der holdes løbende jobsamtaler.

Altiden Omsorg ApS