Oversigt

Er du et netværksmenneske, som elsker at danne nye relationer og pleje dem? Begår du dig hjemmevant på de sociale medier? Og har du hjertet med, når du skal formidle historier fra hverdagen på et hospital?

Så er du måske vores kommende studentermedhjælper til Kommunikationsenheden på Regionshospitalet Horsens.

I stillingen som studentermedhjælper bliver du en del af vores lille kommunikationsteam, hvor vi bl.a. arbejder med web, digitale patientvejledninger, infoskærme, sociale medier og pressehåndtering. Vi sidder med hver vores område, men finder de fleste løsninger i fællesskab og er altid klar til at sparre og idéudveksle hen over skærmen.

Som studentermedhjælper kommer du primært til at arbejde med hospitalets profiler på de sociale medier Facebook, Linkedin og Instagram i et tæt samarbejde med dine nye kolleger og mange af hospitalets kliniske ansatte.

Du kommer bl.a. til at arbejde med:

  1. At udarbejde indhold (tekst, video, foto) til hospitalets profiler på Linkedin, Facebook og Instagram 
  2. At koordinere indhold sammen med hospitalets medarbejdere
  3. At etablere en Instagram-profil for hospitalet
  4. At deltage i etablering af et SoMe-netværk på hospitalet sammen med hospitalets sygeplejefaglige direktør og kommunikationschefen.

 Vi leder efter dig, som:  

  1.  Er i gang med en relevant uddannelse inden for kommunikation
  2. Er fagligt stærk i – og har erfaring med – sociale medier og kan vise os eksempler på, hvad du har lavet
  3. Er stærk på relationer og har lyst til at til at indgå i et samarbejde med mange af hospitalets ansatte
  4. Er løsningsorienteret, grundig, struktureret og kan arbejde effektivt.

Vi tilbyder en ugentlig arbejdstid på 15 timer. Arbejdstiderne aftales nærmere med dig, så de både passer til dit studie og til opgaverne.

Stillingen ønskes besat pr. 1. maj 2024 og løber frem til udgangen af juni 2025 med mulighed for forlængelse.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Mette Vestergaard Rasmussen, tlf. 23818614 eller [email protected].

Vi holder samtaler løbende og glæder os til at høre fra dig!

Om Regionshospitalet Horsens
På Regionshospitalet Horsens er vi stærke sammen. Vores hospital er præget af en nærhed og et fællesskab, som får det daglige samarbejde til ‘at køre’ til gavn for både patienter og kolleger. 
Der venter dig knap 2.000 kolleger på Regionshospitalet i Horsens. På tværs af afdelinger og specialer møder vi hinanden som mennesker samtidig med, at vi har hver vores fagprofil. Det gælder også, når vi byder nye kolleger velkommen. 

Med en ny hospitalsprofil på Instagram ønsker vi at øge synligheden og kendskabet til det fællesskab og samarbejde, som kendetegner hospitalet, og som medarbejderne er sammen om at skabe på daglig basis. Vi ønsker også at forstærke sammenhængskraften yderligere på tværs ved at understøtte flere af de fælles initiativer og samarbejder.

 

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

Region Midtjylland - Regionshuset Viborg