Oversigt

Vil du være med til at passe godt på vores børn og unge i Svanehuset om natten? Og har du erfaring med at arbejde med børn og unge, som har sociale og adfærdsmæssige udfordringer? Så er du måske vores nye kollega – og vi glæder os til at tage godt imod dig!

I Svanehuset er vores vigtigste opgave at sikre de bedst mulige rammer for det gode børne- og ungeliv. Vi går hver dag på arbejde for at gøre en forskel og skabe et trygt miljø, hvor faglighed og omsorg går hånd i hånd og sikrer vores børn og unge med forskellige psykiske handicap de bedste muligheder for trivsel og udvikling.

”Det bedste ved mit arbejde som nattemedarbejder er, at børnene ved, jeg er der for dem. Hvis de vågner om natten, er bange eller skal på toilettet, så hjælper og trøster jeg dem så godt jeg kan – det sætter jeg en stor ære i. Der er aldrig to nætter der er ens, heller ikke for det enkelte barn, og jeg kan mærke, at de er glade for, at jeg er der. Jeg har været her i otte år og elsker mit job.”

Winnie Koblauch, pædagogmedhjælper og nattemedarbejder i Svanehuset.

Om jobbet
Vi lægger vægt på, at det er børnenes og de unges hjem, og at der bliver taget godt vare på dem døgnet rundt – også hvis noget driller eller der opstår behov om natten. Din primære opgave vil derfor være at yde omsorg, trøst og hjælp til de børn, som har brug for det i løbet af aftenen og natten.

Svanehuset består af tre afdelinger, som har hver sin vågne natmedarbejder, og der er møder for nattemedarbejderne hver 3. måned. Du starter dit natarbejde med et kort overlap sammen med aftenpersonalet, hvor du får en status på børnenes dag og trivsel. Når du afslutter om morgenen, skal du ligeledes give en status til dine kollegaer, ligesom nattens forløb skal dokumenteres.

Om morgenen hjælper du med de faste morgenrutiner samt følger børnene til døren, hvor de hentes i bil og bliver kørt til skole.

En del af jobbet er også

  • At smøre madpakker ud fra kostplaner og madpakkelister
  • At vaske og ordne tøj
  • Lettere rengøringsopgaver

Som ny kollega hos os vil vi selvfølgelig sørge for, at du kommer godt fra start, og der vil være tid til både læring og refleksion i din nye rolle, ligesom du vil få tilknyttet en mentor.

Om dig
Du interesserer dig for børn og unge og er omsorgsfuld i din omgang med dem. Du kan navigere i, at nætterne i Svanehuset sjældent er ens, men evner samtidig at opretholde det enkelte barns behov for struktur, forudsigelighed, nærvær og omsorg. Derudover har du relevant erfaring fra tidligere stillinger, som du kan bruge i jobbet hos os. Du skal desuden kunne formulere dig skriftligt ift. til den pædagogiske dokumentation.

Om Svanehuset
Svanehuset ligger lige ved Svanemøllen Station på Østerbro og er bonushjem for i alt 24 børn og unge i alderen 6-18 år fordelt på tre afdelinger – Hatten, Stubben og Dammen. Alle vores børn og unge har fysiske og/eller psykisk funktionsnedsættelse.

Ansættelsesvilkår
Din arbejdstid som tilkaldevikar vil ligge i tidsrummet mellem kl. 22.00 og 08.30 i hverdage og weekender.

I henhold til gældende aftaler i Københavns Kommune kan ansættelsen først træde i kraft, når kommunen har modtaget børne- og straffeattest.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere eller har spørgsmål, inden du søger stillingen, så er du velkommen til at ringe og få en snak med afdelingsleder Rikke Andersen på 2483 7911 eller Morten Suhr 2484 3759.

Søg via linket senest onsdag den 24. april 2024

Københavns Ejendomme og Indkøb