Oversigt

Trives du med natarbejde, og ønsker du at arbejde med voksne borgere med udviklingshæmning? Vil du være en del af et veldrevet botilbud, hvor kerneopgaven og samarbejde har højeste prioritet? Så er du måske vores nye kollega, som vi vil glæde os til at byde velkommen den 1. august 2024. 

Hvem bor på Engholmen?
Bostedet Engholmen er en del af Botilbuddene i COS, som hører under Borgercenter Handicap i Københavns Kommunes Socialforvaltning. Botilbuddet ligger på Mozarts Plads i Sydhavnen og skaber rammen om et hjem for 19 unikke personligheder i alderen 23-76 år, som alle har betydelig og varig psykisk funktionsnedsættelse samt i nogle tilfælde psykiatriske diagnoser.

Mange af vores borgere er særligt sensitive og har derfor behov for ro, struktur og stabilitet i en genkendelig dagsrytme, hvilket du som nattevagt er med til at skabe. Derfor trives du også i et miljø, hvor faste rutiner og målrettet kommunikation er en stor del af arbejdet.

Om jobbet
Som nattevagt hos os indgår du i et såkaldt 7-7 rul sammen med vores anden nattevagt. Det vil sige, at du arbejder 7 dage og har 7 dages fri. Som udgangspunkt sover beboerne hele natten, så kontakten med dem vil primært være i morgentimerne.

Dine primære arbejdsopgaver er at

  • være den tryghedsskabende faktor, der sikrer, at beboerne får den omsorg, støtte og hjælp, de har brug for, hvis behove opstår i løbet af natten
  • vække beboerne og være en del af beboernes morgenrutine
  • yde støtte til personlig pleje (fx morgenbad og tandbørstning)
  • bage brød og gøre klar til morgenmad
  • varetage praktiske opgaver af forskellig karakter
  • udføre mindre dokumentationsopgaver

Som nattevagt arbejder du alene en stor del af tiden, men der vil være overlap med dine kollegaer både morgen og aften, ligesom du også har mulighed for at deltage i sociale aktiviteter. I samme bygning ligger Bostedet Mozarts Plads, hvor der også er vågen nattevagt, som du har mulighed for at sparre med.

Vi er et bosted med stor personlighed. Vores beboergruppe er mangfoldig, hvilket stiller høje og ikke mindst forskellige krav til os som personalegruppe. Derfor forventer vi som dine kommende kollegaer, at du byder aktivt ind med din viden og refleksioner i forhold til borgernes trivsel, og vi foretrækker, at du har erfaring med målgruppen. Vi tilstræber at tænke ud af vante mønstre for at udfordre os selv på, hvad der kan lykkes, og hvad der er muligt.

Vi leder efter dig, som

  • har en etisk velfunderet og respektfuld tilgang til de mennesker, som du arbejder med
  • bidrager engageret og positivt til bostedets udvikling
  • er struktureret, nærværende og stabil
  • overholder og er loyal over for trufne beslutninger i personalegruppen

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og Ny Løn. Tiltrædelse den 1. august 2024 eller efter aftale.

Den ugentlige arbejdstid er på 34 timer og fordelt på et 7-7 dages rul. Du arbejder en uge og har en uges fri.

Mere information
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Jette Bentsen på 5142 9040 eller botilbudsleder Jacob Christensen på 2328 3713.

Søg via linket senest mandag den 10. juni 2024
Vi holder ansættelsessamtaler i uge 25.

Københavns Ejendomme og Indkøb